212 Bin Lira Ödüllü Endüstriyel Tasarım Yarışması Sonuçlandı

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp
Profesyonel Birincilik Ödülü’nü İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü’nden Elif Sarpaşar ve Egemen Nardereli alırken, Profesyonel İkincilik Ödülü’nü Orta Doğu Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü’nden Tolga Yaşar Yılmaz kazandı. Profesyonel Üçüncülük Ödülü’nü  Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi İç Mimarlık Bölümü’nden Tahsin Emre Eke ile Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım Bölümü’nden Deniz Dalman paylaştı. Profesyonel Mansiyon Ödülü de İzmir Ekonomi Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Endüstriyel Tasarım Bölümü’nden Ezgi Yelekoğlu ile İzmir Ekonomi Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Endüstriyel Tasarım Bölümü’nden Altuğ Toprak arasında paylaşıldı.

Profesyonel Birincilik Ödülü’nü İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü’nden Elif Sarpaşar ve Egemen Nardereli alırken, Profesyonel İkincilik Ödülü’nü Orta Doğu Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü’nden Tolga Yaşar Yılmaz kazandı. Profesyonel Üçüncülük Ödülü’nü Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi İç Mimarlık Bölümü’nden Tahsin Emre Eke ile Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım Bölümü’nden Deniz Dalman paylaştı. Profesyonel Mansiyon Ödülü de İzmir Ekonomi Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Endüstriyel Tasarım Bölümü’nden Ezgi Yelekoğlu ile İzmir Ekonomi Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Endüstriyel Tasarım Bölümü’nden Altuğ Toprak arasında paylaşıldı.

profesyonel 1.lik

Bu yıl 12’ncisi düzenlenen İMMİB Endüstriyel Tasarım Yarışmaları’nda ödüller sahiplerini buldu. 340 projenin değerlendirildiği yarışmada profesyoneller ve öğrenciler 4 farklı kategoride yarıştı. 212 bin lira para ödülü dağıtılan yarışmada dereceye girenler yurt dışı eğitim bursu, fuarlara katılım, uluslararası yarışmalara katılım ve tasarım tescil ödüllerinin sahibi oldu. İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri (İMMİB) tarafından düzenlenen İMMİB 2016 Endüstriyel Tasarım Yarışmaları’nda dereceye giren katılımcılar 3 Haziranda Dış Ticaret Kompleksinde gerçekleştirilen törende ödüllerini aldılar.

4 TASARIMCI YURT DIŞI EĞİTİM BURSU KAZANDI

12. İMMİB Endüstriyel Tasarım Yarışmaları profesyonel kategorisinde birinci 15 bin TL, ikinci 10 bin TL, üçüncü 7 bin TL, mansiyon 4 bin TL, öğrenci kategorisinde ise birinci 7 bin TL, ikinci 5 bin TL, üçüncü 3 bin TL, mansiyon ödülünü alan ise 2 bin TL değerinde ödüle sahip oldu. Dereceye giren 4 tasarımcı Ekonomi Bakanlığının sağlamış olduğu yurt dışı eğitim bursu imkanından faydalanacak. Birinci olan tasarımcılar tüm masrafları İMMİB tarafından karşılanarak yurt dışında prestijli fuarlarda konuk edilecek. Ayrıca dereceye giren tasarımcılar ödüllü projeleri ile katıldıkları “Uluslararası Tasarım Ödülleri’’nin katılım masrafları 500 Euro’ya kadar Birlik tarafından desteklenecek. Öğrenci kategorilerinde dereceye giren tasarımcıların ödül kazandıkları projelerinin tescil, faydalı model veya patent masrafları, ilgili ödeme belgeleri yine İMMİB tarafından 1000TL’ye kadar desteklenecek.

profesyonel ödülü1

 

öğrenci yarışma

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

fourteen − eight =

Yeniler

Köşe Yazıları