24 Aralık 2017’de Evcil Hayvancılık İş Adamları Derneği yeni dönem yönetim kurulunu belirledi

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Kâğıthane İlçe Meclis Salonu’nda gerçekleşen seçimli genel kurula, dernek üyeleri ve yeni dönem yönetim kurulu adayları katıldı.

1990 yılından beri sektör firmalarını ve mağazalarını bir araya getiren ve haklarını koruyan dernek; ilk adıyla PetDer, daha sonra ismini değiştirerek Evcil Der olarak faaliyetlerine devam etti. Yeni dönem seçiminde başkan, başkan yardımcıları ve yönetim kurulu üyeleri belirlendi.

Yeni dönemde görev alan isimler

Yeni dönemde: Ersan Çakır dernek başkanı; Selçuk Çetin ve Mustafa Can başkan yardımcısı; Murat Gönenbaba, Zekeriya Çelik, Selim Kınsun, Samet Güneş, Kadir Güneş, Harun Gökbaş yönetim kurulu üyesi olarak seçildi.

Önceki dönem başkanı Sayın Selçuk Çetin: “Değerli sektör temsilcileri, Evcil Hayvancılık İş Adamları Derneği başkanlık görevini, 2016 ve 2017 yıllarında elimden geldiğince ifa etmeye çalıştım. Bu 24 aylık süreçte yapabildiğimiz ve/veya yapamadığımız konular, memnun olan ya da olmayan üye ve sektör temsilcileri olmuştur.

Dernek yönetimi olarak; mümkün olduğunca sektörün sorunlarını anlatmaya, kurum ve kuruluşlarla ortak menfaat çerçevesinde buluşmaya çalıştık. “5199 sayılı kanun” çalışmalarından internet satışlarına, ruhsatsız işyerlerinden veteriner hekim sözleşmesine, Veteriner Hizmetleri Müdürlüğü’nden İl Tarım Müdürlüğü’ne kadar esnaf ve iş adamlarımızın talep ve isteklerini aktarmaya çalıştık.

1990 yılında kurulan derneğimizin, birçok şehirde bilinmesini ve ulaşılabilir olmasını sağladık. Oda kuruluşu için başlattığımız imza kampanyası ile ilk süreci bitirme noktasına getirdik. Önümüzdeki dönemde üzerine gidilirse sonuç alınacaktır diye umuyorum.

KOSGEB destekleri ve Ekonomi Bakanlığı konusunda çalışmalarımızı, yeterli desteği göremediğimiz için hayata geçiremedik. 2 yıl içerisinde birçok toplantı ve ziyaret gerçekleştirdik. İl Tarım Müdürlüğü, Veteriner İşleri Müdürlüğü ve Veteriner Hekimler Odası’nı derneğimizin düzenlediği yemek organizasyonunda aynı masa etrafında topladık. Birçok konuyu istişareler ile çözmeye çalıştık. Yeni dönemde de yönetim kurulunda yer alarak derneğimize katkıda bulunmaya devam edeceğim.” dedi.

Başkan Ersan Çakır: “Planlanmış projeler hayata geçirilecek”

Yeni dönem başkanı Sayın Ersan Çakır, önümüzdeki dönem için, derneğin üye sayısının arttırılması, derneğin mali yapısının güçlendirilmesi ve derneğe sürekli ve kalıcı bir ofis kazandırmak için gerekli adımların atılacağını belirtti. Ayrıca sektör firmalarına faydalı olan yapının daha da güçlendirileceğini ve önceki dönemde planlanan projelerin hayata geçirileceğini belirtti.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

twelve − 7 =

Yeniler

Köşe Yazıları