Ana Sponsor Felicia: ”Tabii ki Türkiye’de Üretildi!”

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Felicia mama markasıyla 5.Petzoo Türkiye Ana Sponsoru olan Pelagos Akvaryum’un sahibi Murat Gönenbaba, 26 yıldır sektörde olduklarını belirterek, Felicia’nın yüzde 100 Türk üretimi olduğunu ifade etti.

”Felicia tüm petshoplara ve veterinerliklere girmiş vaziyette”

IMG_2146

Gönenbaba, şunları söyledi: ”26 senedir bu sektörde çalışıyoruz ve yatırım yapıyoruz. Hâlâ yeniliklerle devam etmeye çalışıyoruz. Son yıllarda mama üretimine ağırlık verdik. Sektörümüz mamayla gidiyor. Aslında biz kuş ve kuş aksesuarları satıyoruz. Kuş yemi imalatı yapıyoruz. İhracat yapıyoruz. Bu sene de bir mama çıkarttık. Bununla da devam etmek istiyoruz. Mamamız piyasada şu anda. Şu an tüm petshoplara ve veterinerliklere girmiş vaziyette. Yüzde 100 yeme garantisini vererek sunuyoruz herkese. İnşallah daha da kaliteli olacak.

”Tabii ki Türkiye’de üretiliyor!”

Felicia markası ile 5. Evcil Hayvan Ürün Malzeme ve Aksesuar Tedarikçileri Fuarı Ana Sponsoru olan Pelagos Akvaryum sahibi  Gönenbaba, ”Felicia Türkiye’de mi üretiliyor?” sorumuz üzerine şunları söyledi:
”Tabii ki Türkiye’de üretiliyor. Neden biz dışarıda üretim yaptıralım ki, tabii ki Türkiye’de yapacağız. Tahılsız haricinde tüm çeşitlerimiz var. İleride tabii ki o da yapılacaktır. Yurt dışından yıllardır marka girmiş. İnanın o paraları boşuna veriyoruz. Yıllar önce ben de alıp hayvanlarıma veriyordum. Artık hammaddeyi getirdikten sonra her yerde yaptırma şansımız var. Türkiye’de her şey yapılmaya başlanınca Türkiyemiz ayağa kalkıyor.”

”Feliciamızı yerli mamanın en iyisi olarak piyasaya sürmek istiyoruz”

Felicia’nın ”Hayata” anlamına geldiğini belirten Gönenbaba, Fuardan beklentilerini de şöyle sıraladı:
”Markamızı ön plana çıkarıp Feliciamızı daha iyi yerlerde görmek istiyoruz. Yerli mamanın en iyisi olarak piyasaya sürmek istiyoruz.
Uzun vadede bu mamayı en üst seviyelere taşımak düşüncesindeyiz. Seneye de bu fuara kesinlikle katılacağız. Sektöre katkısı olan herkese çok teşekkür ediyorum.”

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

14 + six =

Yeniler

Köşe Yazıları