Aydın’da Sokak Köpekleri Korku Salmaya Başladı

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

sokak kpklriAydın’da son günlerde başıboş sokak köpekleri vatandaşların korkulu rüyası olmaya başladı. Özellikle Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ve çevresinde geceleri çok sayıda başıboş köpeğin dolaşması hasta yakınlarını da tedirgin etmeye başladı.

Başıboş dolaşan çok sayıda köpeğin korkuya neden olduğu ve köpeklerin de korkan kişilere saldırdığını belirten vatandaşlar gerek üniversite yönetimi gerekse yerel yönetimlerin soruna çare bulmasını istediler. Eskiden idareci olan ve üniversite hastanesindeki tedavi sürecinde en büyük sıkıntıyı hastane çevresindeki başıboş köpeklerden çektiğini belirten H.A. isimli kişi, “Hekim gözetiminde hastanede olması gereken pek çok hasta sabah erken ve akşam hava karardıktan sonra yürüyüş yapmak için hastane çevresine çıkmaya korkuyor. Her yer köpek dolu ve sürü hainde dolaşan köpekler insanın üzerine saldırmak için geliyor. Hastane yönetimine durumu bildirdik. Hastane de çaresizliğini dile getirip yerel yönetimlerden şikayetçi oldu. Nihayetinde başıboş dolaşan köpeklerin sınırı yok ama Aydın Efeler’de başıboş köpekler soun olmaya başladı” diye konuştu.

Sıkıntının sadece Tığ Fakültesi Hastanesi Çevresi’nde değil Efeler ilçe merkezinde de yaşandığını belirten vatandaşlar, bazı geceleri köpek havlamasında uykudan kalktıklarını belirttiler.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

three + fifteen =

Yeniler

Köşe Yazıları