Bakım evi grafitiyle renklendi…

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Bakımevi grafitiyle renklendi Büyükşehir Belediyesi, Hayvanat Bahçesi yanında bulunan Sahipsiz Hayvan Geçici Bakımevi duvarlarını grafiti sanatıyla süsledi. 
Belediyesi olarak sosyal etkinliklerle ön plana çıkıyoruz. Sokak hayvanları  Antalya Büyükşehir Belediyesi Sağlık fişleri Dairesi Başkanlığı Veteriner İşleri Şube Müdürlüğü, 13-20 Şubat tarihleri arasında Hayvanat Bahçesi yanındaki Sahipsiz Hayvan Geçici Bakımevi’nde grafiti etkinliği düzenledi. Bir hafta süren etkinlikte Türk ve Alman grafiti sanatçıları sokak hayvanlarına yönelik farkındalık yarattı. Sahipsiz Hayvan Geçici Bakımevi duvarlarının grafiti sanatıyla süslenmesinden sonra hayvan severlere bakımevinin yeni çehresi tanıtıldı. Tanıtıma Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Cemal Öcal, Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. 
Saadettin San, Antalya Veteriner Odası Başkanı Muammer Saygılı ve çok sayıda davetli katıldı. Genel Sekreter Yardımcısı Öcal, Türk ve Alman sanatçılara teşekkür ederek başladığı konuşmasında, “Büyükşehir Belediyesi olarak sosyal etkinliklerle ön plana çıkıyoruz  
Yakın zamanda bütün “sokak hayvanlarına hitap edecek bir proje çalışmamız olacak. Emeği geçen herkesin eline sağlık” dedi. Etkinlik süresince, Almanya Stuttgart merkezli Care-4Life E.V Hayvanları Koruma Derneği aracılığı ile bakımevinde barındırılan hayvanlar da özel eğitimden geçirildi. 
Bu çalışmaya ek olarak, Dog Connectiori Köpek Okulu işbirliği ile etkinliğe kaülan vatandaşlara “Köpek Gezdirme” eğitimi verildi. Eğitimi başarı ile tamamlayan katılımcılara başarı belgesi sunuldu. Genel Sekreter Yardımcısı Öcal, grafiti sanatçılarına desteklerinden dolayı plaket verdi. Daha sonra katılımcılar bakım evini gezdi. Bakımevi duvarlarına yapılan grafiti süslemeleri beğeni topladı.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

six − 3 =

Yeniler

Köşe Yazıları