“BARF” DİYETİ TÜRKİYE’ DE

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

KEDİ VE KÖPEKLERİN

SİHİRLİ YAŞAM FORMÜLÜ

“BARF” DİYETİ TÜRKİYE’ DE

DOĞAL, SAĞLIKLI, KOLAY, PRATİK, EKONOMİK …!

 Özel testler sonucunda geliştirilerek üretilen ve “Biyolojik olarak uygun çiğ besin” anlamına gelen BARF diyeti, evcil dostlarınızın optimum sağlığını amaçlıyor. Kedi ve köpeklerin genetik potansiyellerini maksimum düzeye çıkarmayı başaran, uzun ömürlü, sağlıklı ve sorunsuz yaşam hakkı sunan BARF diyeti artık Türkiye’ de! 

Dünyada hızla gelişen ve hayvan sahiplerini bilinçlendiren pet sektörünün tavsiye ettiği beslenme yöntemi, biyolojik olarak uygun çiğ besin diyeti anlamına gelen BARF diyeti, artık Türkiye’ de hayvan severler ile buluşmaya hazır. Yüksek kalitelide seçilmiş taze ve en önemlisi insan tüketimine uygun içeriği ile geliştirilen BARF diyeti, kedi ve köpeklere en doğal, sağlıklı, kolay ve pratik beslenme yöntemini sunuyor. 

BARF diyeti, evcil hayvanlar için günümüz koşullarını göz önüne alıyor ve avlanarak çiğ besin tüketimi yapamayan kedi ve köpeklere, taze et, sebze ve meyvenin gerekli oranlarda karıştırılmasıyla oluşturulan doğal bir mama seçeneği sunuyor. Tüm kedi ve köpeklerin sağlık problemlerinden korunması üzerine geliştirilmiş BARF diyeti, maksimum düzeyde tutulmuş besleyicilik özelliği ile sindirim sistemini yormayan ilk ve tek beslenme şekli olarak dikkatleri çekiyor. Taze et kullanılarak üretilen BARF diyeti, evcil hayvanların mama beğenmeme sorununu ortadan kaldırarak hayvan sahiplerine de büyük bir rahatlık sunuyor.

İçeriğinde bulunan Omega-3 ve Omega-6 vitaminlerinin dengeli orantısı, kalp ve sinir sistemi sağlığını yüksek tutarak kedi köpeklerin ani ve ölümcül hastalıklarına engel oluyor. Tahıl ürünleri içermediğinden alerjik bünyelere sahip kedi ve köpeklere de hızlı ve kalıcı çözümler sunuyor. Kısırlaştırma sonrası beslenmede özellikle kullanılması tavsiye edilen BARF diyeti nin içeriğindeki A, C ve E vitaminleri bağışıklık sistemine katkıda bulunuyor. Diş ve diş etleri için de özel bir formülasyona sahip olan BARF diyeti, obeziteyi de önleyerek sağlıklı vücut kondisyonu sağlıyor. Göz hastalıklarından, kemik ve kas gelişimlerine, karaciğer yetmezliğinden, deri hastalıklarına kadar daha bir çok hastalığın koruyucusu niteliğinde bir mama olan BARF diyetinin üretim, depolama ve satışı gibi tüm aşamaları, soğuk zincir koşulları altında yapılıyor. Kontrol altına alınan hijyen koşulları sayesinde ürün doğallığını bozmadan tüketiciye sunuluyor. Sağlıklı ve yüksek kalitedeki ürünlerden oluşan  BARF diyeti ürünleri, şok yöntemi ile -40 °C soğukta tek tek dondularak içeriğindeki vitamin, mineral ve besin değerlerini korumuş oluyor. Derin dondurucuda saklandığı sürece ürün, son kullanma tarihine kadar kullanılabiliyor. http://www.barf.com.tr/

Ayrıntılı Bilgi İçin;

Bige Arman

Inhouse İletişim

Tel: 0 212 269 19 90/ dhl 17

Cep: 0535 738 26 16

bige@inhouseiletisim.com

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

six − 1 =

Yeniler

Köşe Yazıları