Bornova Belediye Başkanı yavru köpek sahiplenerek tüm vatandaşlara örnek oldu

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Bornova’da hayvan sahiplendirmek için özel etkinlik

 

Bornova bornova2-300x200. İzmir’in Bornova ilçesinde belediye tarafından haftada iki gün sokak hayvanları etkinliği düzenleniyor. Düzenlenen etkinlikte sahipsiz canlara yuva bulunuyor. 

İzmir – Bornova Belediyesi tarafından sahipsiz sokak hayvanlarına sıcak yuvalar bulmak amacıyla her hafta iki gün Büyük Park’da etkinlik düzenleniyor. Düzenlenen etkinliğe hayvan severler tarafından yoğun ilgi gösteriliyor. Veteriner hekimlerinin evcil hayvan sahiplerini bilgilendirdiği etkinliklere katılanlar, Bornova Belediyesi Rehabilitasyon Merkezi’nde tedavi edilen sahipsiz sokak hayvanlarını sahipleniyorlar.

Belediye Başkanı’ndan destek

bornova1Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, düzenlenen etkinliklerde bir yavru köpek sahiplenerek tüm vatandaşlara örnek oldu ve etkinliğe aktif destek verdi. Daha öncede 4 Ekim Hayvanları Koruma Gününde Bornova Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’nden 3 sahipsiz köpek sahiplenen başkan Atila, kedi ve köpek bakmak isteyen vatandaşların ilk olarak barınakları tercih etmeleri gerektiğini söyledi. Bornova Belediyesi daha öncede kedi evleri, köpek kulübeleri ve hayvan dostu taksi durakları gibi hayvan dostu projeler gerçekleştirmişti.

Bornova’lı Hayvanseverler projeye destek veriyor

bornova3Bornova Büyük Park’da Çarşamba ve Cumartesi günleri olmak üzere haftada 2 gün düzenlenen etkinliğe hayvansever vatandaşlar tam destek verdi. Düzenlenen etkinlikten hayvan sahiplenen vatandaşlar, Bornova Belediyesi’nin veteriner hekimleri tarafından bilgilendiriliyor.

Son yıllarda Bornova Belediyesi’nin sokak hayvanları konusunda kedi evlerinden köpek kulübelerine, hayvan dostu taksi duraklarından sokak hayvanlarının tedavi ve aşılanmasına kadar birçok önemli projeye imza attığını ifade eden hayvanseverler, duyarlılığından dolayı Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.

Kaynak: Bornova Belediyesi

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

5 × five =

Yeniler

Köşe Yazıları