CASTLE PET WORLD Petzoo’da Numune Ürün Dağıtacak

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

kale yemKALECİK Şirketler Grubu, pet sektöründeki gelişmeleri yakından izleyerek burada yerini almayı planlamış ve nihayet 2014 yılında saatte 11 ton üretim kapasiteli modern tesislerini faaliyete geçirmiş… Kalecik şirketlerinden olan Castle Pet World, 5. Petzoo Fuarı’nın iddialı firmalarından.

Castle Pet World Genel Müdürü Rüstem Güler, ‘‘Mutlaka fuarda bir araya gelelim ve iş ortaklığı kuralım’’ diye bekleyen yeni müşterileriyle ticaretlerini büyütmeyi ve pazar paylarını arttırmayı hedeflediklerini açıkladı.

Güler, PETZOO Türkiye – 5. Evcil Hayvan Ürünleri Malzeme ve Aksesuar Tedarikçileri Fuarı’nda yapacakları etkinlikler ve Fuardan beklentileri hakkında şu bilgileri verdi: ‘‘CASTLE PET WORLD olarak markalarımızdan çeşitli numune ürün dağıtımı gerçekleştireceğiz. Yeni yeni dostluklar edinmeyi (evcil hayvan seven dostlarımızla) heyecanla bekliyoruz. Ayrıca, Türkiye pazarında faaliyet gösteren birlikte iş ortaklığı yaptığımız toptan ve yarı toptancılarımızla iş geliştirmeyi planlıyoruz. Halen kendi markalarını yaptıran ve ürünlerimizin kalitesinde yaşanan gelişmeleri yakından takip eden, ‘mutlaka fuarda bir araya gelelim ve iş ortaklığı kuralım’ diye bekleyen yeni müşterilerimizle ticaretimizi büyütmeyi ve pazar payımızı arttırmayı hedefliyoruz…

KALECİK ŞİRKETLER GRUBU

Hasan Hüseyin UYANIK ve Mehmet Seyit UYANIK kardeşler tarafından 1980 yılında sanayiciliğe ilk adım atılmıştır.

Köklü geçmişi ile KALECİK Şirketler Grubu, pet sektöründeki gelişmeleri yakından izleyerek burada yerini almayı planlamış ve nihayet 2014 yılında saatte 11 ton üretim kapasiteli modern tesislerini faaliyete geçirmiştir.

Üretim kapasitesi bakımından Türkiye’nin öncü kuruluşu olan Kale Yem A.Ş. 2015 yılında bir ilki daha başararak tamamen ithal ürünlerin hakim olduğu kedi köpek konserve mama pazarında, tamamen yerli sermaye ile üretime başlamıştır. Bu sayede Türkiye’nin sektördeki dışa bağımlılığını ortadan kaldırmış ve ülke ekonomisine ciddi katkılar sağlamıştır.

Uyanık ailesi, ikinci nesilde aile büyüklerinden aldıkları bayrağı en iyi şekilde dalgalandırmış ve 35 yıllık tecrübe birikimini hem üretimde olmaya devam ederek hem de satış ve pazarlama alanında ilklere imza atarak devam ettirmiştir.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

five × one =

Yeniler

Köşe Yazıları