Danimarka Uygulamaları…

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

538018_579686022059900_800642867_n
Danimarka Uygulamaları Konferansı Türk Vet tarafından düzenlenen ve TVHB Merkez Konseyi, Ankara Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası ve Van Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası tarafından sponsorluğu üstlenilen konferans Mart ayında üç Fakültemizde düzenleniyor.
Çok konuşulan, tartışılan ve ne olduğu, ne olmadığı herkesin kafasında farklı şekillenen Hayvan Refahı konusunda uygulamanın içerisinde olan bir meslek mensubumuz tarafından sunulacak konferansı izlediğinizde mutlaka kafanızda şekillenmeyen bir çok sorunun cevabını bulacaksınız ve taşlar yerine oturacak diye düşünüyoruz.
Örnekleriyle hayvan refahının kontrolü nasıl yapılıyor, sığırlar, tavuklar, atlar ve diğer hayvanlar için ne anlam geliyor! Vetyeriner hekimlerin bu kontrollerde rolü nedir? Nasıl bir prosedür uygulanıyor? Cezayı kim nasıl hükmediyor, cezalar nasıl uygulanıyor?
Karar vericiler, resmi görev ve sorumluluğu olanlar, hayvan refahı konusuyla ilgilenenler başta olmak üzere tüm veteriner hekimlerin ilgisini çekeceğini düşündüğümüz konferansa sizleri bekliyoruz.
Danimarka Veteriner ve Gıda Ofisinde Resmi Veteriner Hekim olarak çalışan meslektaşımızVeteriner Hekim Kemal ALTINTAŞ tarafından sunulacak Konferans sonunda AvrupadaVeteriner Hekimlik uygulamaları konusunda kafanızdaki bir çok soruya da cevap alma imkanı bulacaksınız.
20 Mart 201 Van YYÜ. Veteriner Fakültesi 21 Man 201: Ankara Ü. Veteriner Fakültesi 22 Mart 201 * Kırıkkale Ü. Veteriner Fakültesi Konferans Kemal AI.TINTÂS Kontrolü ve Danimarka Uygulamaları

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

thirteen + ten =

Yeniler

Köşe Yazıları