‘Engelsiz Hayvanlar’ PETZOO’da. Temel amaç; engelsiz hayvanlara ulaşmak

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

IMG_1944

Dame Group’a ait www.engelsizhayvanlar.com’un kurucusu Efe M. Yörük Pet Haber’in sorularını yanıtladı.

Firmanız hakkında kısaca bilgi verir misiniz?

www.engelsizhayvanlar.com‘un temel amacı engelsiz hayvanlara ulaşmak. Diyoruz ki, Engelli/Felçli hayvanlarımız için uyutmak çözüm değil, artık bir şansları daha var.

Engelsiz Hayvanlar, Amerikan handicappedpets.com firmasının tek yetkili Türkiye distribütörüdür. Yurt dışında uzun yıllardır yaygın bir şekilde kullanılan bu ürünler bu sayede artık Türkiye’de. Ürünlerin hepsi veteriner onaylıdır ve yurt dışındaki önemli fizik tedavi ve eğitim kurumları bu ürünleri desteklemektedir. Dünya üzerinde ayarlanabilir tek yürüteç ve bununla birlikte çeşitli sakatlık/hastalıklar için çözüm olan ateller, ayak düzleştiriciler ve yürümeye yardımcı tasmalar gibi yaklaşık 350’den fazla ürün gamına sahiptir.

IMG_1943

Firmanız Petzoo Türkiye – 5. Evcil Hayvan Ürünleri Malzeme ve Aksesuar Tedarikçileri Fuarı’na ne şekilde hazırlandı ve fuar günleri boyunca etkinlikleriniz neler olacak?

Kedi/Köpek yürüteçlerimizi ve diğer ortopedik ürünlerimizi -eğer çok yormadan- hastalarımızı getirebilirsek onlar üzerinde sergilemek istiyoruz. Ama bu tür hayvanlarımız hastalıklarından dolayı çabuk yorulabildiğinden alternatif olarak pelüş hayvanlar üzerinde sergileyeceğiz ve video görselleri ile destekleyeceğiz. Tabii el broşürleri ve tanıtım ürünlerimiz olacak.  Eğer kurgulayabilirsek engelli bir canımız için hem bizim hem de katılımcıların desteği ile yürüteç kampanyası da düzenlemek istiyoruz. 

Uluslararası Petzoo Türkiye Fuarı’ndan beklentileriniz nelerdir?

Ürünlerimiz özellikle Türkiye pazarında çok yeni ürünler olduğundan bir tek fazla kişiye bile ulaşmamız, bir canımızın hayatının kurtarılması anlamına geliyor. Biz ”engelsiz” diyoruz ama engelli hayvanlarımız için farkındalık yaratmak asıl amacımız. Onların hayatlarını rahat ve mutlu bir şekilde sürdürmelerini sağlamalarının bir yolu olduğu bilincini yaratmak istiyoruz. Bu yolda hem ulaşamadığımız veteriner hekimlerimize ulaşmak hem de ihtiyaç sahibi hayvan sahiplerine ürünlerimizi anlatmış olacağız.

PET HABER

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

ten − four =

Yeniler

Köşe Yazıları