Evcil hayvan otelinde yer kalmadı

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Bayram öncesi, sahipli hayvanlara otel hizmeti veren Nilüfer Belediyesi Veteriner İşleri Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi’nde yer kalmadı. Bayram tatilini şehir dışında geçirmek isteyen vatandaşlar, kedi ve köpek gibi hayvanlarını Nilüfer Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi’nin otel ayrıcalıklarından da yararlanıyor.

Bayram tatili sebebiyle bayrama 3 gün kala otelde yer kalamadı.

Her yıl olduğu gibi bu yılda evcil hayvanların konaklaması hususunda ciddi bir talep olduğunu ifade eden Veteriner İşleri Müdürü Dr. Mürsel Büyükçoban, “Bu tesisi 2003 yılında Alaaddinbey hizmet birimleri yerleşkesi içerisinde 7 bin 500 metrekarelik bir alan üzerine kurulan tesiste ameliyathane, röntgen ve muayene odaları, laboratuvar, doğum locaları, kuduz müşahede ve karantina bölümleri, kedi ve yavru bölümleri, sokak hayvanı açık gezinme alanları, kaloriferli kafes bölümleri ve sahiplendirme bölümleri yer alıyor. Hizmete geçirdiğimiz zaman buraya ilave ettirmek istediğimiz hizmetlerden bir tanesi de hayvan oteliydi. O süreç içerisinde hayvan otelimizi devreye soktuk. İlk günden bu yana hayvan otelimiz başarı ve yoğunluk ile hizmete devam ediyor. Bayramın yaklaşması ile şehir dışına çıkan, tatil ihtiyacını karşılamak isteyen hayvan severlerimiz hayvanlarını bizlere teslim ediyor. Hayvanlarımız, bireysel olarak hem kapalı hem de açık bölümlerden oluşan localarımızda bir kaç gün sevdiklerinden ve ailelerinden ayrı kalıyor” dedi.

AİLE SICAKLIĞINDA BİR OTEL

Hayvan severlere hem güven hem sevgi sağlayarak, akıllarının rahat olduğu bir tatil geçirmelerini için ellerinden gelenin en iyisini yapmaya gayret ettiklerini ifade eden Büyükçoban, “Bakıcıların üzerlerine titrediği otel misafirleri, kendilerini yalnız hissetmemeleri için özel kap oyuncak ve eşyaları da yanlarına alabiliyor. Bayram için ayırdığımız 25 otel kapasitemizin tamamı rezerve edilmiş durumda, maalesef şu an bayramda hayvanlarını bizlere teslim etmek isteyen hayvan severleri yer olmaması nedeniyle üzülerek red ediyoruz” diye konuştu.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

three × three =

Yeniler

Köşe Yazıları