Evcil Hayvan Sektöründe 2 Milyon TL’lik Yatırım

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

pelagosEvcil hayvan ve malzemeleri üretim ve satışı yapan Pelagos Akvaryum ve Pet Ürünleri firması, evcil hayvan sektöründe 2 milyon TL’lik yatırım yaparak pazar payını arttırmayı hedefliyor.
Dünyada 150 milyar dolar pazar büyüklüğüne sahip olan evcil hayvan sektörü Türkiye’de de her geçen hızla büyüyor. Yaklaşık olarak 800 milyon dolar hacme ulaşan evcil hayvan ürünleri pazarı firmaların yeni ürünleri ve markaları ile zenginleşmeye devam ediyor. Yerli mama firmaları artık global markalar ile hem kalite hem satış ağı ile rekabet gücünü geliştiriyor.
Evcil hayvan gıdaları ile ilgili olarak 26 yıldır evcil hayvan sektöründe bulunan Pelagos firması, 2 milyon liralık yeni yatırım ile Premium ürünü Felica markasını tüketicilere sundu. Genel Müdürü Erhan Aslan, “Uzun bir süredir yurtdışında hammadde araştırmalarımızı bitirdikten sonra itina ve özenle hazırladığımız ve üretimini yaptırdığımız Felicia kedi ve köpek mamalarının tanıtım ve satış maratonuna Interzoo-2016 Nürnberg-Almanya fuarı ile birlikte yurtdışında, bu ay itibariyle de Türkiye’de başlamış bulunmaktayız. Ambalaj yapısı ve tasarımı ile büyük dikkat çeken markamızın tüketiciden olumlu geri dönüşleri de bizleri ayrıca memnun etti. 4 farklı marka ile üretimini yapmış olduğumuz kuşyemi ve ek besinlerini 12 ülkeye ihraç ederek uluslararası pazarlarda edindiğimiz tecrübe ve güveni Felicia kedi-köpek gıdaları ile arttırmayı ülke ihracatına katkıda bulunmayı hedefliyoruz” dedi.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

one × one =

Yeniler

Köşe Yazıları