Evcil hayvan sektöründen B2B mobil teknolojiye yatırım

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Evcil hayvan malzemeleri sektöründe 40.yılını dolduran TISERT, geçtiğimiz yılın sonunda akıllı telefon uygulamasını kullanıcılarla buluşturdu.

Teknolojinin etkisini hayatımızın her noktasında hissettiğimiz bu günlerde pet sektörü de mobil uygulamalar ile gündeme gelmeye başladı. Genellikle son kullanıcıya hitap eden alışveriş sitelerinin uygulamaları hızlıca yayılırken bu durum tedarik zincirinin diğer halkalarına henüz yeterince yerleşmiş değil. B2B yani işletmeler arası ticarette, pet sektöründe klasik yöntemler başı çekmeye devam ediyor.

TISERT’in yayınladığı bu yeni mobil uygulama hem IOS store hem de Google Play store’da arama kısmına “tisert” yazıldığında ücretsiz olarak indirilebiliyor. Uygulamada firmanın portföyündeki tüm ürünlerle ilgili ayrıntılı bilgiler, broşürler ve kataloglar yer alıyor.

Konu ile ilgili, Satış ve Pazarlama Yöneticisi Selçuk Sert, “Tamamen web tabanlı olduğu için telefonda yer kaplamayacak olan mobil uygulamamızı 2017 yılında müşterilerimizin kullanımına sunduk. Şu an uygulamayı aktif bir şekilde kullanıyoruz ve kullanıcılardan aldığımız yorumlar da çok olumlu” dedi.

Selçuk Sert açıklamasına “Uygulamamız tüm kampanyalarımız, indirimlerimiz, yeni ürünlerimiz ve stoklarımızla ilgili haberlerin anında kullanıcıların telefon ekranına düşeceği şekilde tasarlanmıştır. Bu şekilde bayilerimizle iletişimimizi daha etkili ve verimli hale getirmeyi başardık. Bu uygulama öncelikle bayilerimize hitap etmektedir ancak ürünlerle ilgili bilgi almak isteyen herkese açıktır” şeklinde devam etti.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

5 + five =

Yeniler

Köşe Yazıları