Evcil Hayvancılık İş Adamları Derneği Başkanı Ersan Çakır’la Röportajımız

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Evcil der için yapılan secimi değerlendirir misiniz?

 Birlik ve beraberlik çerçevesinde güzel bir seçim geçirdik, gönül isterdi ki tüm üyelerimizin katılımıyla coşkulu bir seçim olsun, ama az bir katılım oldu. Güzel bir seçim oldu katılan bütün üyelerimize teşekkür ediyoruz.

  Seçimden sonraki süreçte neler yaşandı?

 2 aylık süreçte dernek ofisimizi yeniledik. Haznedar bölgesinde güzel bir konumda ofisimizi kurduk. Dernek çalışanımız ve avukatlarımız görevlerine başladı. Dernek yönetimi olarak biz de veteriner odası başkanıyla görüşmelerde bulunduk. İl Gıda Tarım ve Hayvancılık müdürümüzle görüşmelerde bulunduk. Güncel sorunlar hakkında bilgiler verdik ve bu sorunların çözümü için desteklerini istedik.

Yeni dönem için planlanan çalışmalar nelerdir?

 Öncelikle güçlü bir dernek olmak istiyoruz, bunun için de üye çalışmalarımızı ve üye sayımızı arttırmak istiyoruz. Güncel sorunlarımızın üzerine gidip üyelerimizin sorunlarına hızlı çözümler üretip birlik ve beraberliği sağlamak istiyoruz. Üye sayımızı olması gereken seviyeye ulaştırıp oda çalışmalarımızı başlatmak istiyoruz.

Yönetim kurulu kimlerden oluşuyor? Sektördeki tecrübeleri nelerdir? Okuyucularımızla paylaşır mısınız?

 Yönetim kurulumuz bu sektöre yıllarca hizmet vermiş sektör sorunlarımızı bilen toptancı ve pet shop mağazaları olan bir yapıyla bir araya getirilmiştir.

Başkan Yardımcıları: Mustafa CAN, Selçuk ÇETİN

Disiplin Kurulu: Murat GÖNENBABA

Genel Sekreter: Selim KINSUN

Sayman Muhasebe: Zekeriya ÇELİK

Avrupa Yakası Mağazacılar Sorumlusu: Samet GÜNEŞ

Anadolu Yakası Mağazacılar Sorumlusu: Harun GÖKBAŞ

Tedarikçiler Sorumlusu: Önder GÜNEŞ

 

Son olarak sizin söylemek isteğiniz neler var?

 12 yıldır bu sektöre hizmet vermekteyim. Bu sektörün sorunlarını gördüm ve her gittiğim üyeden de sorunlarını dinledim, gördüğüm kadarıyla sektör sorunları çok. Birlik ve beraberlik yok. Önemli olan sorun değil, sorunların çözümü. Bunu sağlamak için de bizim öncelikle birlik olmamız lazım. Bunu da derneğimize destek vererek üyelerimizden bekliyoruz. Dernek ofisimiz hizmet vermeye başladı. İsteğim kayıt yaptırmayan firma sahiplerinin kayıtlarını yaptırmaları ve çözümü bu çatı altında aramaları. Birliği sağlarsak çözüme daha hızlı ulaşırız. Teşekkür ederim.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

6 + four =

Yeniler

Köşe Yazıları