Evcil hayvanlar için özel park oluşturuldu.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Bu park sadece onlara özel

ÇANAKKALE Belediyesi, hayvan sahiplerinin hayvanları ile zaman geçirebilmeleri, oyun oynamaları ve hayvanlarının eğitimleri için ‘Evcil Hayvan Parkı’ kurdu.

Çanakkale’de Esenler Mahallesi Orhan Uğur Caddesi’nde bulunan ağaçlandırma sahası, kentteki evcil hayvanların sahipleriyle birlikte keyifli vakit geçirebilmeleri, oyun oynamaları ve eğitim süreçlerine katkı sunmak amacıyla Çanakkale Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Evcil Hayvan Parkı olarak düzenlendi. Evcil Hayvan Parkı içerisinde hayvanların eğitim standartlarına uygun çeşitli parkurlar oluşturulurken, su ihtiyaçlarını karşılamaları için otomatik suluklar ve pet atık üniteleri yerleştirildi. Yeşil alan ve peyzaj çalışmalarında da son aşamaya gelinen park alanı, sıfır maliyetle hayata geçirildi.


SIFIR MALİYETLE ÇEVRECİ PARK

Evcil Hayvan Parkı’nda kullanılan malzemelerin tamamı Çanakkale Belediyesi bünyesinde geri dönüştürülen malzemelerden oluşturularak çevreci bir anlayışla düzenlendi. Hiçbir maliyet harcanmadan yaşama geçirilen park alanına, kavşak çalışma sahalarından taşınarak bazı bitkiler yerleştirildi. Kısa zaman içerisinde aydınlatma çalışmalarının da tamamlanması planlanan park alanının bir benzeri, Barbaros Mahallesi’ne de yapılacak.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 × 4 =

Yeniler

Köşe Yazıları