EVCİL HAYVANLAR PET SİGORTASIYLA KORUMA ALTINA ALINIYOR…

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

fft261_mf7271225

 

Kedi ve köpeklerin yaşamı artık koruma altına alınıyor.
Pet sigorta teminatıyla, kedi ve köpeğin zehirlenme, enfeksiyon kapma, cisim batması, kırık, yaralanma, trafik kazası, elektrik çarpması gibi pek çok felaketten korunuyor. En sevdiğimiz dostlarımız olan hayvanlar için düşünülmüş sağlık poliçesi artık hizmete sunuldu. Yalnızlığımızı paylaştığımız, en masum ve şirin dostlarımız olan kedi ve köpeklerin sağlığı için düşünülen Pet Sigortası artık evcil hayvan sahiplerinin hizmetinde. Sadece İnsanların değil, hayvanların sağlığı içinde güvence sunmanın öneminden yola çıkarak
Evcil hayvan sahiplerine özel Pet Sigorta Acil Vakalar Sağlık Sigortası poliçesi hazırladıklarını belirten Kuzey Sigıorta Genel Mdürü Derya Gülgeç, bu poliçe ile “Evcil hayvan sahiplerinin, anlaşmalı veteriner hekimlere başvurduğunda hayvanlarında ortaya çıkabilecek tedavi masraflarının yıllık 5 bin TL’ye kadar karşılanmasını sağlıyoruz” açıklamasında bulundu
Evcil hayvanların hastalıkla ilgili acil durumlarında en yakın anlaşmalı veteriner kliniklerine başvurulması halinde oluşacak tedavi giderleri teminat limitleri dâhilinde karşılanıyor. Kuzey Sigorta A.Ş tarafından uygulanan Pet Sigorta, hayvan severlerin imdadına yetişiyor.
Pet Sigortayı, aşıları tamamlanmış 6 aydan büyük 8 yaştan küçük olan tüm ırk ve cinsiyetteki kedi ve köpekler için yapılabileceğini söyleyen Kuzey Sigorta Genel Müdürü Derya Gülgeç, “Teminat kapsamında yer alan acil durumlarda size en yakın anlaşmalı veteriner kliniklerine başvurmanız halinde oluşacak tedavi giderleri teminat limitleri dâhilinde sigorta şirketi tarafından karşılanacaktır” dedi.
Pet Sigorta hakkında konuşan Kuzey Sigorta Genel Müdürü Derya Gülgeç, “Veteriner Kliniğine giderek, poliçe ile birlikte gönderilen mikroçipin uygulamasının yapılması gerekmektedir. Veteriner kliniklerin mikroçip uygulaması ücretsiz yapılmaktadır. Teminat kapsamı dâhilinde ortaya çıkan tedavi masraflarının tamamı Pet Sigorta tarafından ödeniyor” diye konuştu.
Pet Sigorta teminatıyla kedi ve köpeğin olası kazalara ve hastalanmalara karşı ayakta ve yatarak tedavi masrafları ile tedavinin gerektirdiği ameliyat masrafları Kuzey Sigorta tarafından karşılanıyor.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

nineteen − eighteen =

Yeniler

Köşe Yazıları