Evcil Hayvanlara Otel Hizmeti

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

evcil_hayvanlara_otel_hizmeti_h26508_74ae1Bu bayram evcil hayvanlarını emanet edecek bir tanıdık bulamayanların yardımına Armut.com 200’ü aşkın üye kedi ve köpek oteli ile yetişiyor.

Uzun bir bayram tatili daha geliyor ve birçoğumuz tatil planlarımızı yaptık bile. Evinde hayvan besleyenler onları emanet edecek birini aramak zorunda değiller artık. Günlüğü 20 TL’den başlayan fiyatlarla evcil hayvan otellerinden teklif alabilen kullanıcılar, müşteri yorumları ve puanlamalarına göre evcil dostu için en uygun yeri seçebiliyor.

90 Bini Aşkın Hizmeti Online Ortamda

Temizlik, nakliyat ve tadilat başta olmak üzere birçok farklı kategoriden 90 bini aşkın hizmeti online ortama taşıyan armut.com evcil hayvan sahiplerinin de hayatlarını kolaylaştıracak çözümlere ev sahipliği yapıyor. Armut.com, uzun bayram tatilinin yaklaştığı bu dönemde tatile gidecek kişilerin, evcil hayvanlarını emanet edeceği yer arayışlarına 200’ü aşkın üye güvenilir kedi ve köpek oteli ile çare oluyor.

Bu yıl yaz mevsiminde, ilkbahara göre Armut’a gelen evcil hayvan oteli taleplerinde yüzde 250 üzerinde bir artış gözlendi. Kullanıcılar armut.com üzerinden, geceliği 20 TL’den başlayan fiyatlarla kedi ve köpek otelleri için teklif alabiliyor. Gelen teklifler arasından diğer kullanıcıların yorumlarına ve verilen puanlara göz atıp, kendisine ve evcil hayvanına en uygun gelen hizmet vereni tercih ederek gönül rahatlığıyla bayram tatilinin keyfini sürüyorlar.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

15 + seventeen =

Yeniler

Köşe Yazıları