Evcil hayvanlarıyla ziyaret ettiler

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

evcl hy ziyaret

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’nu ilçede yaşayan hayvanseverler, evcil hayvanları ile birlikte ziyaret etti. Kar-Gönül Çevreci ve Üretici Kadınlar Kooperatifi üyelerinden  oluşan hayvanseverler ayrıca,  Başkan Selvitopu’na sokak hayvanlarına verdiği destekten dolayı el yapımı plaket hediye etti.

Karabağlar ilçesinde yaşayan kadınların bir araya gelerek oluşturmayı amaçladıkları ve kooperatif olarak kurulma aşamasında olan Kar-Gönül Çevreci ve Üretici Kadınlar Kooperatifi’nin” üyeleri, Hayvanları Koruma Günü en etkinlikleri kapsamında Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’nu makamında ziyaret etti.  Ziyaretin en ilginç yanı, hayvan severlerin evcil kedi ve köpeklerle gelmesi oldu. Başkan Selvitopu, tüm can dostlarını kucağına alarak sevdi.

karabağlarSokak hayvanlarını sahiplenelim

Kendisi de duyarlı bir hayvan sever olan ve elinden geldiğince sokakta yaşayan kedi ve köpeklere eşiyle birlikte yardım eden Başkan Selvitopu, ziyarette yaptığı konuşmada ilçede ve İzmir’de yaşayan vatandaşların sokak hayvanlarını sahiplenmelerini istedi. Hayvan satın almak yerine sokak hayvanlarını sahiplendirmenin önemine değinen Selvitopu, Uzundere’de bulunan Veteriner İşleri Müdürlüğü’nde çok sayıda sokak hayvanının bulunduğu,  istenildiğinde sahiplendirmek için kendilerine müracaat edilebileceğini söyledi.

evcil-hayvanlariyla-ziyaret-ettilerBaşkan’a el yapımı plaket

Ziyaretin sonunda kadınlar Başkan Muhittin Selvitopu’na sokak hayvanlarına verdiği destekten dolayı teşekkür ettiler ve “Sizin sayenizde çok rahatız. Verdiğiniz destek için hayvan severler adına teşekkür ediyoruz.” diyerek el işlemeli plaket hediye ettiler.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

8 + 3 =

Yeniler

Köşe Yazıları