Facebook 160 bin kişinin profilini analiz etti

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Facebook 160 bin kişinin profilini analiz etti ve kedi görselleri paylaşan insanların mutsuz ve yalnız olduğu sonucuna vardı.

KEDİ İNSANIİstatistik uzmanları sonu gelmeyen tartışmaya son vermek adına ‘kedi insanı’ ve ‘köpek insanı’nın davranışlarını detaylı olarak ortaya seren grafikleri derledi. Sonuçlara göre köpek insanları daha arkadaş canlısı,dışa dönük ve sevilen insanlar iken, kedi insanlarının yalnız ve mutsuz.

Kedi insanları sosyal medya durum güncellemelerinde ağırlıklı olarak sinirli, yorgun, bıkmış, mutsuz ya da duygulu bir tutum sergiliyorlar. Diğer yandan köpek sahipleri daha soğuk kanlı, heyecanlı ve gururlular.

Tüm bunlarla beraber kedi sahiplerinin her zaman daha çok etkinliğe çağrıldığı da çıkan sonuçlar arasında… Ayrıca kedi insanlarının köpek insanlarının aksine arkadaş konusunda daha seçici oldukları da görülüyor.

Kitap konusuna gelince kedi ve köpek insanları burada da farklılaşıyor. Kedi insanları dünya edebiyatı ve bilim kurgu kitaplarına yönelirken, köpek insanları çok satanlaraeğilim gösteriyorlar.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

twelve + 2 =

Yeniler

Köşe Yazıları