Güzler Piknik Alanı ve Evcil Hayvan Parkı projesi çalışmaları hızla ilerliyor

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Kırşehir Belediyesi’nin projelerinden olan Güzler Piknik Alanı ve Evcil Hayvan Parkı projesi çalışmaları hızla ilerliyor.

kirsehir-e-650-kisilik-piknik-alani-yapiliyorDoğal güzelliği ile insanı büyüleyen Güzler Parkı’nı Kırşehir Halkı’nın hizmetine sunmak için çalışmaların hızla devam ettiğini bildiren Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, şunları bildirdi:

Kırşehir’e evcil hayvan parkı

“Doğal yapısına müdahale etmeden tasarladığımız projemizde daha konforlu bir piknik alanı, seyir terasları, basket sahası, oyun grupları, kafeterya, köprüler, idari binalar, büfeler, satış birimleri ve belki de en önemlisi çocuklarımıza hayvan sevgisini aşılamak için planladığımız evcil hayvan parkı, seyir kuleleri, eğitim alanları yer alıyor. Projemizde ayrıca onlarca çeşit kuşun bir arada yaşayacağı bir kuş bahçesi de olacak. İster kalabalık gruplar halinde, ister ailenizle 650 kişinin aynı anda piknik yapacağı bir piknik alanını da halkımız için bu projede hayata geçireceğiz.

Yeni sosyal alanlar kazandırılıyor

Projemizin inşaatı hızlı bir şekilde devam ederken parkın çevre duvarlarının betonarme kısımları tamamlandı. İçeride yer alan giriş binası, idari ofis, su deposu, klinik binasının ince inşaatları tamamlanarak evcil hayvan barınaklarına başlandı.

Kırşehir’i her alanda geliştirecek, değiştirecek ve Kırşehir’e yeni sosyal alanlar kazandıracak. Daha büyük hedeflere, daha büyük projelerle ilerlemek adına şehrimize yeni hizmetler ekliyoruz. Bu hizmet yarışında biz kendimizle yarışarak daha iyisini, daha güzelini deneyimimiz ve mühendislik bilgimizle harmanlayarak yeni projeler ürettik.”

AA

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

nine + fifteen =

Yeniler

Köşe Yazıları