Hayvanlar Alemi Sitesi

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Hayvanlar alemine merakınız mı? Soyu tükenen hayvanlar, sürüngenler, evcil hayvanlar, okyanus hayvanlar ve daha nicesi hakkında bilgi almak, hayvanları tanımak istiyorsanız bu site tam size göre.

Hayvanlar alemine merakınız mı? Soyu tükenen hayvanlar, sürüngenler, evcil hayvanlar, okyanus hayvanlar ve daha nicesi hakkında bilgi almak, hayvanları tanımak istiyorsanız bu site tam size göre. Pug köpeği tarzında evcil köpekler hakkında bilgi sahibi olabilir ve bakımları konusunda yazılar okuyabilirsiniz.
Mavi Rus Kedisi
Tom ve Jerry çizgi filmdeki Tom, Mavi Rus kedisi olarak bilinmektedir. Mavi Rus kedileri çok farklı renk tonuna sahiptir ve iri kedi cinsleri arasında yer alırlar. Ev için ideal kedi türlerinden olan mavi Rus kedisi, uysal ve evde dinlenmeyi seven kedi türüdür. Bakımı oldukça kolaydır, günde 10 dakika kadar tüylerinin taranması yeterli olacaktır. Evde kendisine ayrılan köşede oturarak tek başına oyun oynamayı sever. Gün içerisinde ara ara sevilmesi kendisini iyi hissetmesi için yeterli olacaktır. Duş konusunda oldukça uysaldır. Suyu sever ve hafta bir kez yıkanması yeterli olacaktır. Çok fazla hareket etmediği ve evde takıldığı için pislenme olayı olmaz. Tüy dökme sorunu için günde 10 dakika lavabo altında taranması yeterlidir.
Alaska Kurdu
Her hayvan sevenin hayallerinden biri olan Alaska kurdu bakımı zor olan köpekler arasında yer almaktadır. Sıcak iklimi sevmeyen bu tür, sıcak yerlerde bakıldığı takdirde ömrü kısalmaktadır. Ortalama ömrü 15 yıl olarak bilinmektedir. Türkiye’de doğuda soğuk illerde bakıldığı bilinmektedir. Beslenmesi doğru yapılmazsa normal boyutuna ulaşamaz ve diğer türlerine göre küçük kalır.

Kaynak:gundemantalya.com

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 × 5 =

Yeniler

Köşe Yazıları