Hayvanlara ısıtıcılı koruma

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

ısıtıcılı koruma

KONYAALTI Belediyesi Sokak Hayvanları Sağlık ve Rehabilitasyon Merkezi kış uygulamasına geçti. Barınakta yaşayan sokak hayvanları, elektrikli ısıtıcılar ve altlarına serilen halılarla soğuktan korunuyor.

Konyaaltı Belediyesi Sokak Hayvanları Sağlık ve Rehabilitasyon Merkezi soğuyan havalara karşın bir dizi koruyucu tedbirler aldı. Barınağın nüfusuna dahil edilen her sokak hayvanı ilk olarak sağlık kontrollerinden geçiriliyor. Kış aylarında daha sık rastlanan hastalıklara karşı hayvanlar aşılanıyor. Yapılan tahliller sonrasında ise kendilerine ayrılan özel ısıtıcılı odalarda sahiplendirme programı kapsamında misafir ediliyor.

Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Sokak Hayvanları Sağlık ve Rehabilitasyon Merkezi’nde barınan kedi ve köpekleri, soğuyan havalara tedbiren ısıtıcılı odalara aldıklarını söyledi. 16 derecenin altında otomatik çalışan ısıtıcılarla hayvanları soğuktan koruduklarını dile getiren Başkan Böcek, bununla birlikte yataklarını da halı ile örterek sıcak bir yuva sağladıklarını bildirdi. Sahiplendirme programı kapsamında barınakta misafir edilen hayvanların sağlık durumunun oldukça iyi olduğunu ifade eden Muhittin Böcek, Konyaaltı Belediyesi Sokak Hayvanları Sağlık ve Rehabilitasyon Merkezi’nin mesai saatleri içinde vatandaşların da ziyaretine açık olduğunu bildirdi.

DHA

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

four − 3 =

Yeniler

Köşe Yazıları