Hayvanlara Yapılan Yetmedi. Sıra Hayvan Dostlarında

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Bizim Kocaeli Gazetesinde yayınlanan Caner Aktan’ın haberine göre Kocaeli Üniversitesi Öğretim Görevlisi Kadir Tekin’in aracına köpekleri beslediği gerekçesiyle tehdit notları bırakıldı

Bizim Kocaeli Gazetesinde yayınlanan Caner Aktan’ın haberine göre Kocaeli Üniversitesi Öğretim Görevlisi Kadir Tekin’in aracına, sokak hayvanlarına duyarlılığından dolayı kimliği belirsiz şahıslar tarafından tehdit notu bırakıldı. Sokak hayvanlarını kendi imkânlarıyla besleyen Kocaeli Üniversitesi Öğretim Görevlisi Kadir Tekin’in aracı taşlandı. Buda yetmezmiş gibi aracına 2 adet tehdit notu bırakıldı.

SEÇİM ÖNCESİ OLDU

10 Ağustos’ta yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden bir hafta önce aracının taşlandığını ifade eden Kadir Tekin, “Yola çıktığımda arabam taşlandı. Taşlamalar bir süre devam etti.

Hatta bir keresinde bir arkadaşımın bacağına taş isabet etti. Taşlamaların yanı sıra 2 adet tehdit notu arabamın cam sileceklerine bırakıldı” şeklinde konuştu.

Yaşanan olay ile ilgili suç duyurusunda bulunmak için Kocaeli Adliyesine gittiğini sözlerine ekleyen Tekin, savcının kendisini ciddiye almadığını söyledi. Tekin, “Otoparkta ki kamera kayıtlarına baktım ancak aracım kamera kaydının alınmadığı bölgede olduğu için bir sonuç elde edemedim. Taşların B-1 ve B-4 bloktan geldiğini tahmin ediyorum. Savcılığa şikâyet için gittiğimde beni dikkate almadılar. Savcı benimle görüşmedi. Savcılık polise ifade vermemi istedi. Polis karakoluna gittim elimde delil yok diye işlem yapmadılar. Kendi işini kendin gör demek istediler” şeklinde konuştu.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

three × 4 =

Yeniler

Köşe Yazıları