HAYVANLARIN SEVGİYE İHTİYACI VAR…

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

 

hayvan-sevgisi-hayvan-bakimi-makyaj-working-mother-3Hayvanlarına sadece üzülmekte kalmak istemiyorsan neler yapabileceğini öğren, destek ol! Irmak Kayserilioğlu Hayvanları çok seviyor, sadece yazın değil kışın da onlar için kapının önüne bir kap su koyuyor, mama almaya paran yetmese bile evdeki artık yemeklerle onları besliyorsan tam bir hayvanseversin! Tüyleri yüzünden evde kedi ya da köpek besleyemiyorum diye üzülüyorsan akvaryumda balık ya da kaplumbağa yetiştirmeye ne dersin? Eminim tüm bakımını üstlendiğin takdirde annen sesini çıkarmayacaktır! Böylece hem evdeki hem de apartmanınızın etrafındaki hayvanları besleyecek, onları doyurdukça kendin de mutlu olacaksın! Hatta bunları arkadaşlarına da aşılayarak, onları da hayvansever yapabilirsin. Tek yapmaları gereken, özellikle sıcak havalarda kapılarının önüne bir kap taze su ve bir miktar yemek koymayı ihmal etmemek!

Tabii istersen hayvanları koruma derneklerine bağış yapabilir, onların destekçilerinden biri de olabilirsin! Demefe£er feta Yaklaşık iki milyon üye ve destekçisi bulunan Peta, dünyanın en büyük hayvan hakları grubu. Destekçilerinin arasında birçok sanatçının da bulunduğu organizasyon 1980 yılında kuruldu. Peta, ayrıca balıkçılık, haşere olarak nitelendirilen hayvanların öldürülmesi, hayvanları zincirli bir şekilde tutmak, arka bahçe köpekleri, horoz dövüşü ve boğa güreşine karşı da kampanyalar düzenliyor. Üstelik tüm maddi kaynaklarını destekçilerinden sağlıyor.

Geçtiğimiz yıllarda Justin Bieber, Kellan Lutz, Joss Stone, Natalie Portman, Pink ve Ryan Gosling gibi birçok ünlü ismin de destekçisi olduğu hayvan hakları grubuna internet üzerinden ulaşabilirsin, www.peta.org Cody Simpâon & Hiç Time Hilâli ortak  Hayvanların gördükleri şiddete karşı sessiz kalınmaması gerektiğine dair bir kampanya düzenleyen Peta’nın şu an en büyük destekçisi köpeği Buddy ile poz veren Cody ve Big Time Rush! Hayvanlarla en iyi şekilde ilgilenmek gerektiğini, onların bizim aslında en büyük dostumuz olduğunu savunan Cody, hayvan istismarına karşı sımsıkı ayakta duran isimlerden biri!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

9 + 19 =

Yeniler

Köşe Yazıları