Her Fenerbahçeli bir kanarya sahibi olacak

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Vesile AydınKanarya Ltd. Şti. Fenerbahçeli herkesi kanarya sahibi yapacak. Fenerbahçe Spor Ürünleri A.Ş.’nin Eskişehir merkezli Kanarya Ltd. Şti. ile yaptığı lisans anlaşması gereği Türkiye’deki belirli Fenerium Mağazalarında ve Pet Shop Mağazalarında kanarya kafesleri satılacak. Firma tarafından, kanarya kafesini satın alan her taraftara aldığı kafesin ismine sahip kanarya kuşu, yem ve bakım seti tedarik edecek.

Yapılan anlaşma ile dünyada ilk defa bir takımın kendi simgesini takımın taraftarına ulaştırılacağını aktaran şirket Yönetim Kurulu Başkanı Vesile Aydın, “Bu proje hem şirketimize hem de Fenerbahçe Spor Ürünlerine  büyük katkı sağlayacak. Şirket olarak hedeflediğimiz satış rakamı yıllık 25 bin kafes. İstediğimiz satışa ulaşılması halinde kulübün satışlarından önemli bir gelir elde etmeyi ön görüyoruz. Ancak asıl hedefimiz her Fenerbahçelinin bir kanarya sahibi olmasıdır” dedi.

Türkiye’deki belirli Fenerium mağazalarında Kanarya kafeslerinin satışa sunulacağını söyleyen Aydın, kanarya satışı için kendi bünyelerinde bulunan Eskişehir, İzmir, İstanbul, Ankara’daki Pet Shop Mağazalarının yanı sıra Türkiye’deki pek çok seçkin Pet Shop ile anlaşma yaptıklarını, böylelikle Türkiye’nin her yerine kanaryaları ulaştırabileceklerini ifade etti. Ayrıca kanarya satışlarını e-ticaret platformları ve çağrı merkezleri ile destekleyeceklerini anlatan Aydın, bir kanarya satış fiyatının ortalama 575 TL olduğunu belirterek “bu anlaşma doğrultusunda yapılan satışlarla yaklaşık 14 milyon TL ciro hedefliyoruz. Yine bu proje kapsamında yaklaşık 100 kişiye daha istihdam sağlayacağız” dedi.

 

“Ortadoğu pazarına tek elden açılacağız”

Kanarya Şirketi hakkında bilgi veren Aydın, yaklaşık on yıldır çeşitli şirketler ile işbirliği halinde çalışarak satışlarını gerçekleştirdiklerini ancak 2013 yılı ihracatlarında Ortadoğu pazarındaki ülkelerde kendilerini birebir tanıtmayı hedeflediklerini belirtti. Türkiye’de Kanarya ihracatı yapmayı hedefleyen tek şirket olduklarının altını çizen Aydın, bu alanda birkaç çeşit canlı hayvan ihracatı yapan farklı şirketlerin olduğunu ancak sadece kanaryacılık üretimi anlamında muhatap alınacak tek şirket olduklarını aktararak şu bilgileri verdi;

“Özellikle kadınlarımızın başında bulunduğu çeşitli büyüklükteki 15’i aşkın üretim merkezinde firmamızın denetimi ve desteğinde, Eskişehir Kanarya Sevenler ve Yetiştiriciler Derneği koordinesinde, bilinen kanarya cinslerinin önemli bir kısmının üretimini gerçekleştiriyoruz.  Kendi bünyemizde bizim için kuş yetiştiren birçok ekibe sahibiz, 30 aktif çalışanımızın yanında üretici olması noktasında 100 kişi civarında destek ve istihdam sağlıyoruz. Antalya, Eskişehir ve İzmir illerinde büyük üretimhanelerimiz var. Ankara franchise olmak üzere İstanbul, Eskişehir ve Ankara’da Pet Shop mağazalarımız bulunmaktadır. Eskişehir’de 2 si yeni olmak üzere 3 üretim hanemiz var ve her üretim hanede yaklaşık bin 500, toplamda 15 bin kuşluk bir artırıma gittik.”

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

18 − two =

Yeniler

Köşe Yazıları