‘‘İnsanlar Çin malından bıkmışlar! Çok ciddi bir talep var’’

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

petzoo 19Bursa’da yeni bir firma olan Bumpaws Pet Kostüm Satış Direktörü Dilara Kurt, 5. Petzoo Türkiye’de büyük ilgi gördüklerini belirtti.

Kurt, ‘‘İnsanlar Çin malından bıkmışlar, çok ciddi bir talep var. Biz amacımıza ulaştık. Seneye tekrar katılacağız’’ şeklinde konuştu.

‘‘Yüzde 100 yerli üretim. Model, tasarım, kesim ve paketleme anına kadar kendimiz üretiyoruz’’

Tüm ırk grupları için anorak, mont ve elbise üreten bir firma olan Bumpaws Pet Kostüm Satış Direktörü Kurt şu bilgileri verdi: Büyük ırk grupları için özel kostüm olarak çalışıyoruz, kişiye özel çalışmalar yapıyoruz.

Mont grubu küçük ırklar için gerekli. Çünkü onlarda üşüme söz konusu. Öncelikle çift katmanlı yağmurluk kumaşı kullanılarak yapılmış anoraklar, montlar üretiyoruz. Penye grubunda ise biraz daha sahibine özel bir durum var. Köpeğini şekle sokmak isteyen bir grup var. Bu gruplara butik çalışmalar yapıyoruz.

Biz Petzoo’da amacımıza ulaştık. Seneye tekrar katılacağız.

Biz öncelikle köpek bakan kişileriz; kendi köpeklerimizi ithal mallarla giydirmek zorunda kaldığımız için tamamıyla yerli malını ürettik. İpliğinden kumaşına kadar Türk malı. Fuar bizim için kesinlikle çok faydalı oldu. İnsanlar Çin malından bıkmışlar, çok ciddi bir talep var. Biz amacımıza ulaştık. Seneye tekrar katılacağız.’’

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

17 + 8 =

Yeniler

Köşe Yazıları