Interzoo katılımcı firması Ti-Sert’ten Selçuk SERT ile sohbetimiz

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

– Fuara katılmaktaki amacınız nedir, neleri hedefliyorsunuz?

Öncelikle 2014 yılından beri katıldığımız bu fuarda edindiğimiz uluslararası pozisyonu sağlamlaştırmak istiyoruz. Yurt dışındaki birçok ülkede firmamız ve markalarımız tanınmaya başladı, katılımda sürekliliğimiz ile bu tanıtımın da devamlı olmasını hedefliyoruz. Geçen seferki fuarda birçok ziyaretçinin sizin markanızı hatırlıyoruz diyerek standımıza gelmesi bu hedef için doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Bu fuarda da ziyaretçilerle ve mevcut distribütörlerimiz ile bir araya gelmek için sabırsızlanıyoruz. Sonrasında da ana amaç ürettiğimiz ürünlerin ihracatını arttırmak ve ürünlerimizin dağıtımının daha çok ülkede olmasını sağlayabilmek.

– Hangi ürünlerinizi/ürün gruplarınızı/hizmetlerinizi tanıtacaksınız?

Bu yıl marka bazında bir yaklaşım izleyeceğiz ve standımızda MIO, BEAKS ve AQUAWE markalarımızı tanıtacağız.

MIO, kedi ve köpeklere hitap eden bir marka olarak ortaya çıktı ve Türkiye pet sektöründe kendine iyi bir yer edindi. Yurt içinde elde ettiğimiz bu başarıyı yurt dışında da oluşturmaya çalışıyoruz. Birçok ülkede distribütörleri bulunan MIO markasının bu yılki Interzoo ile daha çok ülkede yer almasını hedefliyoruz.

AQUAWE, akvaryum ve bahçe dekorasyonuna hitap eden yeni bir marka olarak yaratıldı. Tatlı su akvaryumlarında, balkon ve bahçe düzenlemelerinde kullanılmak için tasarlanmış, el yapımı dekoratif ürünlerin yanı sıra filtre malzemeleri, yavruluklar, hava taşları ve kepçeler gibi çeşitli akvaryum malzemeleri de AQUAWE ürün grubunun içerisinde yer alıyor. Interzoo ile bu yeni markamızı ziyaretçilerin beğenisine sunacağız.

BEAKS, kuşlara ve kemirgenlere hitap eden bir marka olarak ortaya çıktı. 40 yılı aşkın bir süredir ürettiğimiz plastik ve ahşap kuş malzemelerinin yanında geçtiğimiz ay hayata geçirdiğimiz kuş ve kemirgen yemleri üretimimiz ile ürün çeşitliliğimizi önemli seviyede arttırdık. Interzoo ile bu yeni markamızı da ziyaretçilere tanıtacağız.

– Daha önce Interzoo fuarına katıldıysanız deneyimlerinizi paylaşır mısınız?

İlk katılımımız 2014 yılında küçük bir stand ile yaptığımız bir denemeydi. O fuarda oldukça olumlu yorumlar alınca 2016 ve sonrasında 2018’de de daha büyük bir alan ile fuar ziyaretçileri ile buluşmaya karar verdik. Dört gün boyunca tüm dünyadan pet sektöründeki insanlarla tanışmak, onları standımızda ağırlamak çok keyif ve enerji verici oluyor. Yaptığımız iş birlikleri dışında aldığımız geri bildirimler yönünden de bu fuara katılımımızın oldukça değerli ve önemli olduğunu düşünüyoruz.

– Türkiye’deki evcil hayvan ürünleri fuarlarına katılım gerçekleştirdiniz mi? Deneyimlerinizi paylaşır mısınız?

Türkiye’deki evcil hayvan fuarına da 2013 yılından beri her 2 yılda bir katılıyoruz. Bir yıl Interzoo bir yıl Petzoo olarak elde ettiğimiz fuar deneyimlerinde bu yıl 6. yılımız olacak. Her fuarın bize katkısı ayrı oluyor, umarız bu yıl da güzel bir fuar gerçekleşecek. Tüm ziyaretçilere ve katılımcılara şimdiden hayırlı fuarlar diliyoruz.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

fifteen + eleven =

Yeniler

Köşe Yazıları