‘Karşıyaka’da Projenin Reklamı Çok Kendisi Yok’

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

ak_partili_boztepe_chp_lileri_topa_tuttu_h40910_9fed2AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Hüsnü Boztepe, Kaşıyaka Belediyesi’nin hayali projeleri olduğunu belirterek, “Karşıyaka Belediyesi, internet sitesinde ve binbir reklamla İzmir’de ilk kez hayvan mezarlığı yaptığını söylüyor. Ancak hayvanı ölen vatandaşlar belediyeyi aradığında böyle bir hizmet olmadığını söylüyorlar. Projenin reklamı çok kendisi yok” dedi.

‘Başkan’dan mutlusu yok’ 

Karşıyaka Belediyesi geçtiğimiz aylarda Sancaklı Köyü’nde İzmir’in ilk ve tek hayvan mezarlığını oluşturduğunu açıklamıştı. Karşıyaka’da yaşayan vatandaşlar evcil hayvanları öldükten sonra Karşıyaka Belediyesi’ni arayarak hayvanlarını gömmek istediğini söylediğinde ise Karşıyaka Belediyesi’nin böyle bir hizmeti olmadığınınsöylendiği iddia edildi. Boztepe, Karşıyaka’da yer alan ‘Mutlu Karşıyaka’ afişlerinin gerçeği yansıtmadığını da belirterek, “Karşıyaka Belediyesi basın açıklamaları yaparak İzmir’de ilk kez hayvan mezarlığı oluşturduklarını söylediler.
Ancak vatandaşın kedisi, köpeği öldüğünde belediyeyi arayınca “Böyle bir hizmetimiz yok. Temizlik İşleri’ni arayın diyerek geçiştiriyorlar. Vatandaşlar 15 20 yıl çocuğu gibi baktığı kedisi ve köpeğini çöpe mi atacak? Belediye Başkanı, Karşıyaka’nın her yerine ‘Mutlu Karşıyaka’ afişleri asıyor. Kusura bakmasın ama Başkan’dan başka mutlu yok” dedi.

‘Eski yatırımı tekrar açıyor’ 

Boztepe, Karşıyaka’da iki yıllık süreçte geçmişten kalan projelerin yeniymiş gibi tekrar açıldığını da söyleyerek, “Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar, Karşıyaka Stadı’nın ismi değişiyoraçılış yapıyor. Mevcut havuzun üstünü kapatıp açılış yapıyor” diye konuştu.

Emirhan Ergen – Yeni Asır

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

one × three =

Yeniler

Köşe Yazıları