Kırşehir’de Piknik Alanı ve Evcil Hayvan Parkı Tamamlanıyor

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

kirsehir-belediyesi-projelerinden-ayni-anda-650-kisinin-piknik-yapabilecegiKırşehir Belediyesi projelerinden aynı anda 650 kişinin piknik yapabileceği ‘Güzler Piknik Alanı ve Evcil Hayvan Parkı’ projesi çalışmalarında sona yaklaşıldı.

Kırşehir Belediyesi projelerinden aynı anda 650 kişinin piknik yapabileceği ‘Güzler Piknik Alanı ve Evcil Hayvan Parkı’ projesi çalışmalarında sona yaklaşıldı.

Güzler Parkı çalışmaları hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, parkı Kırşehir halkının hizmetine sunmak için çalışmaların hızla devam ettiğini ve projede sona yaklaşıldığını söyledi.

Bahçeci açıklamasında şu sözlere yer verdi: “Doğal yapısına müdahale etmeden tasarladığımız projemizde Güzler Parkı, eskisine göre daha konforlu bir piknik alanı olacak. Yenilenen park alanında seyir terasları, basket sahası, oyun grupları, kafeterya, köprüler, idari binalar, büfeler, satış birimleri ve belki de en önemlisi çocuklarımıza hayvan sevgisini aşılamak için planladığımız evcil hayvan parkı, seyir kuleleri, eğitim alanları yer alıyor. Ayrıca onlarca çeşit kuşun bir arada yaşayacağı bir kuş bahçesi de olacak. İster kalabalık gruplar halinde, ister ailenizle gelin, 650 kişinin aynı anda piknik yapacağı bir piknik alanını bu projede hayata geçireceğiz. Kırşehir’e yeni sosyal alanlar kazandırarak bu parkımızı da halkımızın hizmetine sunuyoruz. Çalışmalarda sona yaklaşıldı, yakın zamanda halkımıza açılış müjdesini vereceğiz.”

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

4 × three =

Yeniler

Köşe Yazıları