Kokusuz yaşama bir adım: ‘Çevre Dostu Goe” Petzoo’daydı

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

IMG_2404

22-25 Eylül tarihlerinde gerçekleşen 5.Petzoo Türkiye Fuarı’nda yer alan GOE Turkey Firması, organik hayvan ve mekan temizleyici ve koku giderici ürünlerini tanıttı.

IMG_2405

Firma yetkilisi Teknolog İbrahim Dagul ürünleriyle ilgili şu bilgileri verdi: Goe bir biyokimya firması. Firmamız 4 yıllık bir firma. Avusturalya’da üretilen Goe ürünün Türkiye distribütörüyüz. Ve satışını gerçekleştiriyoruz. Ürünümüz Avusturalya’da üretilen enzim bazlı şeker kamışından imal edilen doğal bir üründür. Hayvan ve çevre sağlığına hiçbir zararı yoktur. Biodegrevuldür yani yüzde 100 parçalanabiliyor. Yok oluyor hiçbir zarar oluşturmuyor. Çevreyle alakalı tüm belgelerim mevcut. Ürünün asıl amacı organik kaynaklı tüm kokuları yok etmesidir. Hayvan kokuları olabilir, bitki kokuları olabilir…”

Teknolog İbrahim Dagul, 4 yıl önce Türkiye’ye giren Goe’nin ev temizliğinde, hayvan tüylerine direkt uygulanabilen ürünleri de olduğunu belirterek şöyle devam etti: Koku giderici, aynı zamanda ev hanımlarıyla alakalı ürünümüz ile hem evinizi organik olarak temizliyorsunuz, anti bakteriyel olmasından dolayı, ne fayansa ne parkenize, ne de vücudunuza da zarar vermiyor.  Daha önce sanayiye yönelmiştik. Sanayideki arıtma kokularıyla alakalı satışlarımız oluyordu. 2 yıldır da pet fuarıyla beraber perakende satışına yöneldik. Toptancı bayiler, dağıtıcı bayiler kanalıyla satışa sunacağız. 4 aydır internette satışımız var.”

AYRINTILAR, Pet Haber Gazetemizin 24. sayısında ve www.petgazete.com’da olacak…

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

nine + seventeen =

Yeniler

Köşe Yazıları