Lefkoşa’da evcil hayvanlarla ilgili özel etkinlik düzenlendi

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Lefkoşada-evcil-hayvanlarla-ilgili-özel-etkinlik-düzenlendi-660x330Lefkoşa’da Telsim tarafından evcil hayvanlarla ilgili özel etkinlik düzenlendi.

Telsim’den verilen bilgiye göre, Lefkoşa’da Kumsal Park’ta yer alan etkinlik, “Meraklı Sınıf Dergisi” işbirliğinde yapıldı.

Etkinliğe Şehit Yalçın İlkokulu Müdürü Latife Çobanoğlu, Veteriner Hekim Necdet Çakır, Telsim Kurumsal İletişim Kıdemli Müdür Yardımcısı Nil Zorlu Atai, Derginin sahibi Bakiye Lord, 5A ve 5B sınıfı öğrencileri ile öğretmenleri katıldı.

Veteriner Hekim Necdet Çakır, etkinlikte, Şehit Yalçın İlkokulu öğrencilerine “hayvan dostlarını korumanın öneminden, sokak hayvanlarından ve evcil hayvanların beslenmesi ile hijyen” gibi konularda bilgi verdi.

Çocuklara, içinde hayvan hikayelerinin olduğu kitaplar ile Meraklı Sınıf dergisi de dağıtıldı.

Etkinlikte, Kumsal Park’ın girişinde yer alan ve Telsim’in Lefkoşa Türk Belediyesi’ne sokak hayvanları için armağan ettiği “Geri Dönüşümlü Otomatik Yem ve Su Makinesi” de çocuklara tanıtıldı.

Çocuklar da, Geri Dönüşümlü Otomatik Yem ve Su Makinesi’ne, pet şişe atarak sokak hayvanlarına yem ve su verdiler.

Engellilere uygun düzenleme yapılan Kumsal Park’taki oyun alanlarında keyifli zaman geçiren çocuklar, parkın yürüyüş yolunda yürüyüş yaptı,  spor alanlarını gezdi.

Bu arada Telsim ve Meraklı Sınıf Dergisi işbirliğinde okullara yönelik etkinlikler devam edecek.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

four × 1 =

Yeniler

Köşe Yazıları