Liseye kedi evi

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Mersin’in merkez Toroslar İlçesi’ndeki Nihal Erdem Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne kedi evi kuruldu.

liseye ksdi evi

Nihal Erdem Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Faruk Temel, Büyükşehir Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Şube Müdürü Mehmet Cücük ile iletişime geçerek okula kedi evi kurdurduklarını söyledi. Havaların soğumasıyla birlikte kedilerin kendisini koruyup, rahatlıkla beslenecek bir alan yarattıklarını belirten Müdür Temel, şöyle konuştu:
“Öğrencilerimizin dersi sadece sınıfta görmelerini istemedik. Hayvan sevgisi de bir ders. Parkta gördüğüm kedi evlerine gençler yoğun ilgi gösteriyordu. Ben de öğrencilerime hayvan sevgisini 4 duvar arasında değil de okulumuzun bahçesinde vermek istedim.”

Okuldaki öğretmenlerin hayvansever olduğunu ve bu düşünceye destek verdiklerini belirten Temel, “Proje için Büyükşehir Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Şube Müdürü Mehmet Cücük’le görüştük. Kedi evi ile ilgili düşüncelerimizi söyledik, bizi kırmayıp okulumuzun bahçesine kedi evini kurdular” diye konuştu.

Öğrencilerinden de güzel tepki aldıklarını söyleyen Temel, kedi evinin açılışı Vali Özdemir Çakacak, İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca ve belediye başkanlarının katılımı ile yapacaklarını sözlerine ekledi.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

one + eighteen =

Yeniler

Köşe Yazıları