Mama karşılığı fotoğraf kursu

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Bu fotoğraf kursunda ne para, ne çek, ne senet ne de kredi kartı geçiyor. Kayıt yaptırmanız için gerekli olan tek şey mama. Melis Birkan, Ebru Cündübeyoğlu, Ece Özdikici, Emel Çölgeçen gibi ünlü oyuncuların portre fotoğraflarıyla Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak’ın düğün fotoğraflarını sokak hayvanlarına mama karşılığı çeken Doyuran Kareler, şimdi de mama karşılığı fotoğraf kursu başlatıyor.

mama karşlı

Hayvanseverler tarafından gönüllü olarak başlatılan bir sosyal sorumluluk projesi; “Doyuran Kareler” Yönetmen ve Fotoğrafçı Savaş Çıkrak hayata geçirdiği proje kapsamında yeni evlenen çiftlerin düğün fotoğraflarını sadece mama karşılığında çekiyor. Bu sayede ortaya hem birbirinden güzel ve profesyonel fotoğraflar çıkıyor hem de barınaktaki hayvanlar doyuyor. Projeye kısa sürede gösterilen yoğun ilgi beraberinde başka bir projeyi de getirdi. Ne kadar çok fotoğraf çekilirse o kadar çok sokak hayvanının doyacağını düşünen Savaş Çıkrak bu yüzden, “Doyuran Kareler Fotoğraf Kursu” nu açtı. Çıkrak projesiyle ilgili, “Fotoğraf kursuyla amaçlanan sokak hayvanlarına daha fazla mama almakla birlikte; artan fotoğraf taleplerini karşılayabilmek için kendi gönüllü fotoğrafçılarımızı yetiştirmek” dedi.

ceydaMAMA KARŞILIĞINDA FOTOĞRAF EĞİTİMİ
6 hafta sürecek olan kursta Çıkrak, kursiyerlere sadece mama karşılığında, temel fotoğrafçılık bilgilerinin yanı sıra, ileri düzey fotoğrafçılıkla ilgili bilgiler verecek. Işığı en iyi biçimde kullanma, fotoğraf makinasını tam olarak kontrol altına alma ve fotoğrafta kompozisyon ayrıntıları anlatılacak. Ayrıca her an elimizin altındaki cep telefonlarıyla en güzel fotoğrafın nasıl çekileceği de kursun ders planı arasında. Şu ana kadar kayıtlarını yaptıran kursiyerlerin bağışladığı mamalar, Giresun’da onlarca sokak hayvanının karnını doyurdu.

foto mamaDERSLER 10 ARALIK’TA BAŞLIYOR
Doyuran Kareler fotoğraf kursu, 10 Aralık’ta başlıyor. Dersler sadece İstanbul ile sınırlı kalmayacak Ankara ve İzmir’de de yapılacak. Bu kursa katılmak için, Doyuran Kareler’in yönlendirdiği bir barınağa 500 lira karşılığı mama bağışı yapmak yeterli. Fotoğraf makinanız olmasa da cep telefonunuzu kullanarak mobil fotoğrafçılıkta uzmanlaşabilirsiniz.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

10 + eleven =

Yeniler

Köşe Yazıları