Mamayla Girilen Yardım Konseri

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Başkent’te sokak hayvanları için düzenlenecek olan rock konserine girişler mama karşılığında yapılacak. Egosuz Hayvan Dostları Topluluğu önderliğinde gerçekleştirilecek olan konserde sekiz rock-metal grubu sahne alacak.

Egosuz Hayvan Dostları yöneticisi Buğra Krvestrebzine, yaptığı açıklamada kış aylarında yiyecek bulma sıkıntısı çeken sokak hayvanlarına destek olmak amacıyla düzenli aralıklarla konser düzenlediklerini belirterek, etkinliğin Ankara ayağının 21 Aralık’ta gerçekleştirileceğini duyurdu. Konsere bilet yerine kedi veya köpek maması alanların girebileceğini, katılım gösteremeyenlerin de mama göndererek Destek olabileceğini ifade eden Krvestrebzine, şunları söyledi:
“Konser öncesi, 3 kilo köpek maması 8, 3 kilo kedi maması 10, 15 kilo köpek maması 35, 15 kilo kedi maması ise 55 liradan satışa sunulacak. Konsere
bilet değil sadece mama alanlar girecek. Katılımcıların en az 3 kilo mama alması gerekiyor. Toplanan mamalar önceden belirlenen ekiplere imza karşılığında dağıtılacak.”

HAYATA BAĞLANIYORLAR

Havaların soğumasıyla yiyecek bulmakta zorluk çeken kedi ve köpeklerin yaşam mücadelesi verdiğini söyleyen Krvestrebzine, bazen bir parça ekmeğin, bazen de bir kap suyun hayvanları hayata bağladığını hatırlattı. Egosuz Hayvan Dostları Topluluğu olarak sokak hayvanlarına destek olmaya devam edeceklerini vurgulayan Krvestrebzine, Ankara’da düzenlenecek konserle hayvanseverlerden 4 tona yakın mama desteği beklediklerini söyledi. Sokak hayvanlarına yardım amacıyla düzenlenen konser, 21 Aralık Pazar günü saat 14.30’da, Selanik Caddesi Noxus Bar’da gerçekleştirilecek.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

11 − 2 =

Yeniler

Köşe Yazıları