‘Mesleğin etik değerlerine uymayan herkesin karşısında durmalıyız’

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Selçuk Çetin

Mağaza sahiplerinin ve iş adamlarımızın gelecek endişesi yaşamadan işlerini huzurla yapabilmeleri adına hayata geçireceğimiz çalışmalara göstereceğiniz destek için şimdiden herkese teşekkür ederim. 

Konu ile ilgili, sahada bizler adına ziyaretlerde bulunan yönetim kurulu üyelerimiz sizleri bilgilendirip konudan haberdar etmeye çalışacaklardır.

Değerli Sektör Temsilcileri,

Derneğimizin 25 yılını tamamladığı bugünlerde sektör birlikteliğinin ne kadar önemli olduğu, işimize sahip çıkmamızın ne kadar gerekli olduğu konusunun her yaptığımız görüşme ve toplantıda ifade edilmesinden duyduğum memnuniyeti belirtmek isterim.

Mevcut mağazalarımızdaki iyileşme her geçen gün artmakta ve piyasada oluşan kötü imajın düzeltilmesi sağlanmaktadır. Son günlerde internet üzerinden yapılan canlı hayvan satışlarında mağduriyet yaşanması ve tüketicinin dolandırılması bu işin mağaza üzerinden yapılmasının ne kadar gerekli olduğunu bir kez daha bizlere göstermesi bakımından önemli bir mesaj içermektedir.

Geleceğin şekillendirilmesi adına çıktığımız bu yolda öncelikle İstanbul İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğümüz ve bağlı olan tüm İlçe Müdürlüklerimiz ile sürekli diyalog kurulmasını amaçlamaktayız. Bununla birlikte İstanbul Büyükşehir Belediyesi Veteriner İşleri ve İstanbul Veteriner Hekimler Odası ile de sıkça görüşmekte ve yaşanan durumları kendileri ile müzakere etme şansı bulmaktayız.

Geleceğimizin en önemli konularından bir diğeri de ticari yapılanmamızın sağlam temeller üzerine kurulması ve sürekli değişen yaptırımlardan arındırılmasıdır.

Mağaza sahiplerinin ve iş adamlarımızın gelecek endişesi yaşamadan işlerini huzurla yapabilmeleri adına hayata geçireceğimiz çalışmalara göstereceğiniz destek için şimdiden herkese teşekkür ederim. Konu ile ilgili, sahada bizler adına ziyaretlerde bulunan yönetim kurulu üyelerimiz sizleri bilgilendirip, konudan haberdar etmeye çalışacaklardır.

Çeyrek asırdır sizlerin temsilcisi olmaya çalışan Derneğimizin sıradan hale getirilmesi maalesef üyelerinin derneğe yüklediği misyon ile gösterdiği sadakat dengesinin kurulamamış olmasından kaynaklanmaktadır.

400’ün üzerinde üyesi olan derneğimizin büyüme planı 2016 yılı içinde üye sayısının artması ve ticari yapılanma için İstanbul Ticaret Odası’nda girişimlerde bulunulması olarak belirlenmiştir.

Evcil Hayvan Mağazaları ve İş adamları olarak ne kadar özel bir sektör olduğumuzun hepimiz farkındayız sanırım. Kimine bir evlat, kimine bir dost kazandırıyoruz. Mesleğin etik değerlerine uymayan, işini doğru yapmayan ve tüketiciyi kandırmaya çalışan herkesin hep beraber karşısında durmalıyız…

Çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim.

Saygılarımla…

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

one × 5 =

Yeniler

Köşe Yazıları