MinikPati.com muhtaç hayvanları sahiplendiriyor

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

minik patiMinikpati.com, 2006 yılının sonlarında, sadece gereksinimi olan sokak hayvanlarının yuva bulması amacı ile kurulmuş bir web sitesi.

Minik Pati, kurulduğu günden bu yana çok sayıda sokak hayvanının yuva bulmasına, sahipsiz dişi sokak kedilerinin özel kliniklerde kısırlaştırılmasına ve barınaklar için çeşitli destek kampanyaları düzenlenmesine ön ayak olmuş.

Minikpati.com da yuva arayan hayvanların ilanlarının yanı sıra ilgiyle takip edebileceğiniz farklı bölümler de var.

Minikpati.com, 2006 yılının sonlarında, sadece gereksinimi olan sokak hayvanlarının yuva bulması amacı ile kurulmuş bir web sitesidir.

Minik Pati, kurulduğu günden bu yana çok sayıda sokak hayvanının yuva bulmasına, sahipsiz dişi sokak kedilerinin özel kliniklerde kısırlaştırılmasına ve barınaklar için çeşitli destek kampanyaları düzenlenmesine ön ayak oldu.

Minikpati.com da yuva arayan hayvanların ilanlarının yanı sıra ilgiyle takip edebileceğiniz farklı bölümler de var.

MinikPati.com’un önemli kurallarından bazıları şunlar:

MinikPati.com, yardıma gereksinimi olan evcil hayvanların sahiplendirilmesi düşüncesi ile yapılmıştır. Sokakta olsa bile tehlikelerden uzak biçimde, sağlıklı olarak yaşayabilen hayvanların veya ücret karşılığı yapılacak sahiplendirme işlemlerinin ilanları sitede yayınlanmaz. Sitede, yalnızca yardıma gereksinimi olan ve ücretsiz sahiplendirilecek hayvanlara yer verilmektedir.

İlan sahibi, konaklama, aşı parası, kısırlaştırma, veteriner masrafı gibi adlar altında, alıcıdan ücret talep edemez.

Minikpati.com’dan hayvan sahiplenmek isteyen kişi, ilanı veren kişinin sorularına yanıt vermekle yükümlüdür. İlanı veren kişi, alıcının evi, ailesi, maddi durumu ile ilgili sorular sorabilir. İlan veren kişi, aldığı yanıtlara göre, hayvanı istediği kişiye vermekte özgürdür.

İlan veren kişi, alıcının evini görmek için, hayvanı kendisi teslim etmek isteyebilir. Aksi durumda, hayvanın uygun bir taşıma sepeti veya araçla teslim alınması alıcıya aittir. Teslim yeri, ilanı veren kişi tarafından belirlenir.

Pitbull Terrier, Japanese Tosa gibi tehlike arz eden hayvanların ilanları sitede yayınlanmaz.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

14 + 13 =

Yeniler

Köşe Yazıları