Önce köpeği tekmeledi sonra sahibini öldürdü!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

İstanbul’da pitbull cinsi köpeğini gezdiren Mehmet Nesim Girasun (25), köpeğine tekme ve taş atan Yavuz K. ile girdiği kavga sonucu, 2 yerinden bıçaklanarak öldürüldü İSTANBUL Topkapı’ da , 17 Ocak günü meydana gelen olay, görgü tanıklarının ifadelerine göre şöyle gelişti; Fuar stantları kuran bir ‘şirkette çalıştığı öğrenilen Mehmet Nesim Girasun, pitbull cinsi köpeğini gezdirmek için dışarı çıktı. Bir süre sonra tasmasını çözerek köpeğini serbest bıraktı. Bu sırada bir bardan çıkan Yavuz K, önce köpeği sevmeye çalıştı, ardından da tekme ve taş atmaya başladı.
Mehmet Nesim Girasun ile Yavuz K’ nın arasında bu nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Girasun, 2 bıçak darbesiyle yaralandı, çevreden yetişenler tarafından hastaneye kaldırıldı ancak hayatını kaybetti. Polis Yavuz K’ yı yakaladı. Suçunu itiraf eden ve tutuklanan Yavuz K’ nın, olay sırasında alkollü olduğunu ve köpeği sevmeye çalıştığını söylediği öğrenildi.
Mustafa ŞEKEROĞLU/AHT

BURSA’da öğretmenlik yapan Fehmi Çelik (29), önceki gün öğle yemeği için eşi Selma Çelik (26) ile okuldan çıktı. Caddede yürüyen Çelik, eşine bir şey tarif etmek için durunca, bu sırada iki erkek arkadaşı ile birlikte pitbull cinsi köpeği gezdiren bir genç kızla çarpıştı. Çelik, çarptığı genç kızdan özür diledi, ancak kızın yanındaki gençlerden E.K.C. köpeği öğretmenin üzerine saldı. S.Ü. de iddiaya göre yumruk attı. Köpek, Çelik’i bacağından ısırdı. Öğretmen vatandaşların yardımıyla kurtarıldı. Köpeği olay yerinde bırakan üçlü kaçtı. Yaralanan öğretmen hastaneye kaldırıldı. Yakalanıp ifadeleri alınan iki genç, savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. Köpek, belediye ekipleri tarafından hayvan barınağına götürüldü.

Uğur USLUBAŞ/AHT

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

four × two =

Yeniler

Köşe Yazıları