OTOSTOPÇU KEDİ YUVASINA DÖNDÜ…

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Otostopcu_kedi_yuvasina_dondu!_nEVSİZ Michael King’in sokakta bulduğu kediyle beraber çıktığı 10 ay sürede 5 bin kilometre otostop yolculuğu binlerce kilometrenin ardından kedi Mata Hairi’nin gerçek sahibinin bulunmasıyla sona erdi. ABD’nin Portland şehrinde, sahibi Ron Buss tarafından dolaşması için dışarı bırakılan Mata Hairi isimli kediyi evsiz Michael King sahiplendi. 

BOYNUNDAKİ ÇİPTEN BULUNDU 2003’ten beri sokakta yaşayan ve otostopçuluk yaparak seyahat eden King, kafede bulduğu kediyi seyahatlerine ortak etti.

Sırt çantasında taşıdığı kediyle fenomen haline gelen King, halkın sempatisini topladı. King ile Montana’dan Kaliforniya’ya kadar seyahat eden kedinin kimliği, götürüldüğü bir veteriner tarafından ortaya çıktı. Kedinin üzerinde bulunan mikroçip sayesinde asıl sahibi Michael King adlı evsiz, sokakta bulduğu kediye kısa sürede bağlandı Buss ile iletişime geçildi ve kedi 10 ay süren Kedisine yeniden kavuşan ve çantasına koyarak, Montana’dan, California’ya kadar götürdü. yolculuk sonunda evine döndü. Buss, bir parti düzenledi.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

4 × four =

Yeniler

Köşe Yazıları