Pet İstanbul Fuarı Katılımcıları ve Görüşleri

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

PET-DER

Fuar beklenilenden iyi oldu. Fuar organizasyonuna teşekkür ederiz. Fuar firmasının dik durması ve panayır havasında bir fuar yapmamış olması biz çok memnun etti, böyle bir fuarı bekliyorduk ve idealimizdeki de oldu.

Birçok firma son anda fiyatların düşeceğin zannederek katılmadı, stant yeri olmasına rağmen fuar firması düşük rakamlara yer vermedi. Birçok firma fuarda satış olacağını düşündü, organizasyon firması bunu da yapmadı. Dernek olarak biz bu fuarın arkasındayız ve bunun uluslar arası bir fuar olmasını istiyoruz. Gelecek sene katılım miktarının daha da artacağına eminiz ve desteğimiz artarak devam edecek.

 

SERA GROUP

Fuar uzun zamandır, Sektörümüz için gerçekleştirilmiş düzgün bir organizasyon oldu. Katılımcı sayısının ve katılım miktarının fazlalaşması için gerekli çalışmaları hep birlikte yaparız. Seneye daha büyük bir alanda daha kalabalık bir şekilde bu işi gerçekleştireceğiz.

 

PETLİNE PET FOOD

Fuar ihtisas fuarı olması nedeni ile önemli bir boşluğu doldurdu. Başlangıç için iyi bir fuar oldu devamında daha iyi olacağını düşünüyorum, önümüzdeki yılda katılacağız.

 

LORA YEM

Fuar bizim için çok verimli geçti. İnsanlar aldıkları ürünün nerde ve kimin tarafından üretildiğini bilmek istiyorlar. O yönden çok iyi geçti fuardan gayet memnunuz.

 

OSMAN SÖĞÜTLÜ

İleriki yıllarda daha iyi olacak bir fuar, bu fuardan da memnunuz, ihtiyaçlarımıza cevap verdi.

 

RFL AKVARYUM

Fuar çalışması için doğru ziyaretçi geldi diyebilirim, standımıza gelen 10 kişiden, 6’sı sektör firmasıydı. Önümüzdeki yıl daha iyi olacağını ve tekrar katılmayı düşünüyoruz.

 

AOS BİLİŞİM

Güzel bir fuar oldu, önümüzdeki yıllarda daha güzel bir fuar olacağını düşünüyoruz.

 

DOGYDOG

İlk fuar katılımımız, fuar güzel geçti hafta sonu daha hareketliydi.

 

LEPİSTES

İlk fuar olmasına rağmen gayet güzel sektörü hedef alan bir fuar oldu. Sektöre yönelik olması çok güzel, önümüzdeki yıllarda da destek olmaya devam edeceğiz.

 

NATUREL VET

Ürünlerimiz daha rahat tanıtmak için, fuara katıldık, buna da ulaştık çok teşekkür ediyoruz.

 

 

ESER KAFES

İlk defa bu böyle bir fuara katılıyoruz, daha çok yarışmalara katılıyorduk, bu fuarda fena değildi bizim içinde değişlik oldu.

 

 

YEDİ KENT AHŞAP

Fuar çalışması, sektörün bir araya gelmesi için verimli oldu. Yeni ürünlerimizi sergileme şansımız oldu. Başarılarınızın devamını diliyoruz.

 

ADAVET

Seneye daha başarılı bir organizasyon ümit ediyoruz.

 

 

HAZEL GIDA

Fuar sakin geçiyor gibi görünse de, bizim için olumlu bir fuar oldu. Firmalarla iletişim kuruldu. İlişkilerin neticesi fuardan sonra belirleyici olacaktır. Bizim için güzel geçti.

 

MERGEN

Fuarı çok beğendim, çok hoş oldu bizim için. Seneye tekrar katılmayı düşünüyorum.

 

DOLSAN MİNERAL

Fuar ilk katılımımız. Bizim için ilk deneyim oldu, fuar gerçekten güzel, gelecek yıl katılımımız devam edecek. Teşekkürler.

 

BAYNUR GIDA

Bu yıl istediğimiz gibi değildi. Önümüzdeki yıllarda daha iyi olmasın bekliyoruz.

 

SEGDA GIDA

Fuar genel itibari ile sektörün tüm profesyonellerini bir araya getirmeleri açısından çok olumlu, nezih ve butik bir fuar oluşu bakımından çok güzel oldu.

 

PET FOOD

İlk olmasından dolayı tüm firmalar biraz heyecanlıydı. Bunun heyecanı ile gayet güzel geçti, bizim içinde güzel geçti. Hem son tüketiciye, hem profesyonel Petshop ve veteriner hekimlere ulaşma şansımız oldu. Daha ileriki yıllarda iyi olacağını temenni ediyorum.

 

 

İMS PAZARLAMA (ARDEN GRANGE)

Fuar ilk olmasına rağmen fena değil, ilerleyen yıllarda biraz daha iyi olacağı izlenimindeyim. İlk fuarın her zaman eksikleri olur onlarda ilerleyen fuarlarda düzeltilecektir.

 

PET CİTY MAGAZİN

Sektörümüzün ihtiyacı olan bir fuardı, sektörel bir fuar olması gereken bir fuardı. Hatta gecikmiş bir fuardı. Oldukça keyifli, gelecek yıllarda çok daha başarılı, bir fuar olacağına inanıyoruz. Burada olmaktan da çok mutlu olduk.

 

 

MEPA KOZMETİK

İleriki yıllarda daha iyi bir fuar olmasını bekliyoruz.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

eleven + 12 =

Yeniler

Köşe Yazıları