Pet-shop’larda hayvan satışı yasağına destek…

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Pet-shop’larda hayvan satışı yasağına destek  Kadıköy Belediyesi’nin ilçe sınırları içinde faaliyet gösteren pet-shop’larda kediköpek ve tavşan gibi canlı hayvanların satışını yasaklama kararına, vatandaşın yanında petshopsahipleri de destek verdi.
Türkiye’nin en büyük pet-shop zincirlerinden Arkadaş pet’in kurucusu Şadan Gizligöz, Kadıköy Life’a yaptığı açıklamada; “Bu konuyu uzun zamandır çeşitli platformlarda gündeme getiriyorduk. Kadıköy Belediyesi’nin bu kararı almasına Arkadaş pet olarak çok memnun olduk. Kararın tüm Türkiye genelinde uygulanmasını bekliyoruz” dedi.
100’e yakın hayvan satış mağazasının bulunduğu Kadıköy’de, evcil hayvanların satışını yasaklamak için Kadıköy Belediye Meclisi’nde karar alındı. Vatandaşlarla birlikte pet-shop sahipleri de bu karara destek verdiler. Arkadaş Pet Kurucusu Şadan Gizligöz de bu isimlerden biri…

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Bir Yanıt

  1. arkadaş pet ne zaman hayvan sever oldu acaba kendi petshoplarda satılırken hayvan satılırkenve dünya kadar şikayet varken belediyenin nesini desdekliyor acaba.kendi mağazalarında hiç kedi köpek satılmamış gibi konuşuyor.bunların hepsi boş palavra sadece ucuz reklam sevdası.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

14 − six =

Yeniler

Köşe Yazıları