Petbul İle En Yakın Dostunuz Koruma Altında!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Hayatımızı kolaylaştırmak, her türlü hizmetten daha hızlı bir şekilde yararlanabilmek için her bireyin kimlik numarası bulunmakta. İşte Dijital QR-Pet kimlik de aynı bizler gibi can dostlarımızın hayatını kolaylaştırıyor.

Onlara özel birçok hizmetten yaralanırken ayrıcalık tanıyacak, işlemleri kolaylaştıracak ve hızlandıracak bu özel kimlik sayesinde onların kaybolması durumunda hızlı bir şekilde bulunmasına yardımcı olabilecek dijital ve teknolojik özelliklere sahip.

Pet Bul Kimlik nedir?

QR-Pet Kimlik, size ve evcil hayvanınıza radyasyon ve benzeri, zarar verecek herhangi bir enerji yaymaz. Bu kimliği kullanmanız için dostunuza herhangi bir şey enjekte etmeniz gerekmez. Ayrıca yağmur, kar, güneş ışığı, sıcak ve soğuk gibi olumsuz hava ve çevre koşullarından etkilenmez. Yuvarlak hatlarıyla ve hafifliğiyle evcil hayvanınzın üzerinde taşıması son derece kolaydır ve özel tasarımlı modelleri ile şık bir aksesuar görüntüsü verir.

Pet Bul Kimlik nasıl çalışır?

Öncelikle her pet için bir QR-Pet kimlik satın almak gerekir. Satın aldığınız QR-Pet Kimlik ile PetBul.com.tr‘da ücretsiz üyelik oluşturulur.

Satın aldığınız QR-Pet Kimlik ile www.PetBul.com.tr ’daki pet profil bilgilerinden sağlık bilgilerine kadar birçok bilgiyi girmeniz gerekir. Bunun için QR-PET Kimlik üzerinde yer alan seri numarasını, petinize açtığınız profil ile eşleştirmeniz yeterli. QR-Pet Kimlik artık kullanıma hazır!

Evcil hayvanının kaybolması durumunda Pet Bul Kimlik nasıl kullanılır?

Hemen PetBul.com.tr ’da kaybolan petinizin profilini “PetBul alarm” durumuna geçirin. Böylece evcil hayvanının kaybolduğu haberi tüm PetBul Blog üyelerine ulaştırılacaktır.

Kaybolan evcil hayvanınızı bulan kişi, onun tasmasında yer alan QR-Pet Kimlik üzerindeki kodu, varsa akıllı telefonuyla okutarak, akıllı telefonu yoksa PetBul Çağrı Merkezi’ni arayarak ya da PetBul.com.tr giriş sayfasında bulunan PetBuldum alanına QR-Pet Kimlik numarasını girerek profilinizde yer alan telefon numarası ve e-mail adresine ulaşarak size evcil hayvanınızın yerini bildirecektir.

Ayrıca QR-Pet Kimlik üzerindeki Qr Kod okutulduğu anda, PetBul sistemi kodun okutulduğu konum bilgisini tespit ederek, belirtmiş olduğunuz e-mail adresine coğrafi konum gönderecektir. Böylece can dostunuz yeri tespit edilmiş olacaktır.

Ve mutlu son… Can dostunuz yuvasında, huzurlu, mutlu ve güven içinde.

PetBul.com.tr, her evcil hayvan sahibinin mutlaka üye olması gereken ve gün geçtikçe artan üye sayısıyla alanında tüm evcil hayvan sahiplerine hayvanseverlere hizmet eden sosyal bir ağdır.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

fifteen − three =

Yeniler

Köşe Yazıları