Petzoo Ankara 2. Evcil Hayvan Ürünleri Fuarı 4-7 Ekim Tarihleri Arasında Gerçekleşecek

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Türkiye’nin en büyük pet fuarı Petzoo bu yıl 4-7 Ekim’de Ankara’da düzenleniyor. 2012 yılında ilk olarak İstanbul’da başlayan Petzoo Türkiye her yıl düzenli olarak 2017 yılına kadar devam etti. 2017 yılında aynı zamanda Ankara Altınpark Expo Center’da Petzoo Ankara’nın ilk organizasyonu başarıyla gerçekleştirilmişti.

 

Sektörün ileri gelen firmaları, yurt içi ve yurt dışından gelen ziyaretçilerini 2017 fuarında ağırladı. Profesyonel ziyaretçinin yanısıra son tüketicinin de fuara ilgisi yoğun oldu. Yapılan pek çok etkinlikle fuar ziyaretçileri ve evcil hayvanlar eğlenceli saatler geçirdi.

 

Petzoo Ankara’nın ziyaretçi profili içerisinde; veteriner hekimler, petshop mağazaları, zincir marketler, hayvan hastaneleri, veteriner klinikleri, bakım ve güzellik merkezleri, pet oteller, hayvanat bahçeleri, çiftlikler, sanal mağazalar, üniversitelerin veterinerlik fakülteleri, belediyeler, barınaklar, evcil hayvan sahipleri, bayilik almak isteyen yeni girişimciler yer alıyor.

 

Petzoo Türkiye’nin tanıtım çalışmaları arasında; davetiye dağıtımı, toplu posta, toplu e-posta, internet reklamları, radyo reklamları, televizyon reklamları, toplu taşıma araçlarında reklamlar yapılıyor. Ayrıca uluslar arasında gerçekleştirilen iş birlikleriyle, sektörel yayın ve web sitelerinde reklam ve fuar kayıtları yapılıyor.

 

Ulusal Fuarcılık Satış Koordinatörü Sn. Cengiz GÜMÜŞ “Bilindiği üzere yıllardır düzenlediğimiz İstanbul fuarlarımızın ardından geçen sene Ankara fuarımızı da sektöre kazandırmış ve hem katılımcı hem de ziyaretçi açısından oldukça başarılı bir fuar geçirmiştik.
Daha ilk yılında 20 bine yakın ziyaretçiyi ağırlamış ve Ankara’da ticari ve son tüketici kanalında büyük bir ses getirmiştik.
Bu sene ikincisini düzenleyeceğimiz Ankara fuarımız 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü ile başlayıp 7 Ekim’ e kadar 4 gün boyunca değerli ziyaretçilerimize açık olacaktır.
Gerek sektörün bu seneki tek Petzoo ticari buluşması olması gerek fuarın son tüketici tarafında sosyal önemi açısından bu seneki fuarımızın yurtiçi ve yurtdışı tanıtımlarını her yönüyle yapmaya gayret ediyoruz.
Her fuarımızda yer verdiğimiz TV, radyo, açıkhava reklam, davetiye, yayınlar, internet platformları ve diğer mecralarda tanıtım ve pazarlama faaliyetlerimize ek olarak yurtdışı fuar katılım ve ziyaretlerimizle de hem profesyonel ziyaretçiyi hem de bizzat satınalma için gelecek Hosted Buyer diye tabir ettiğimiz yabancı delegeleri hedeflemekteyiz.
Bu sene kayıtlarını almaya başladığımız satınalmacı delegeler için belli bir konaklama bütçesi ayırdık ve Ankara fuarımızdaki katılımcı firmalarımızla görüştürmeyi planlıyoruz.
Bu açıdan bakacak olursak Petzoo Ankara fuarımızı da her yönden Petzoo Türkiye fuarımız gibi uluslararası katılım ve ziyarete uygun bir şekilde yapılandırmak istediğimizi görebilirsiniz.
Yerli katılımcılarımız için bu sene de KOSGEB desteği mevcut ve oldukça uygun bir bütçeyle 2. Petzoo Ankara fuarımıza katılma imkanına sahip olabilecekler.
Şov alanı ve çeşitliliği açısından geçen seneki gibi bu sene de ziyaretçilerimizi kediden köpeğe, süs tavuklarından kanaryalara, güvercinlere, sürüngenlerden balıklara kadar birçok evcil segmentte sürpriz etkinlikler beklemekte olup yine ulusal ve bölgesel medyanın dikkatini çekecek ve evcil hayvan sahipliliğini, evcil hayvanlarımızın güzelliklerini topluma en güzel şekilde ifade edecek bu etkinliklerimizi 4 gün boyunca gerçekleştiriyor olacağız.
Türkiye’ nin ve dünyanın her bölgesinden sektör profesyonellerinin rahatça ulaştığı ve Ankara’ nın değerli halkının da merakla katılmayı beklediği 2018 fuarımızda tekrar görüşmek dileğiyle.” dedi.

 

Petzoo Ankara fuarı 4-7 Ekim 2018’de Altınpark Expo Center Ankara’da gerçekleştirilecek. Katılım başvurusu ve ücretsiz davetiye ve daha detaylı bilgi için www.petfuari.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

sixteen − 15 =

Yeniler

Köşe Yazıları