Petzoo Ankara Fuarı Yerleşim Planı Belli Oldu

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

27-30 Nisan 2017  tarihleri arasında gerçekleşecek PETZOO ANKARA Fuarı’nın yerleşim planı belirlendi. Buna göre katılımcılar fuarda nerede, ne şekilde yer alacaklarını ve stand oluşumlarını belirleyebilecekler.

ankara petzoo yerl.pln
www.ulusalfair.com
9 620x465 Petzoo Ankara Fuarı Yerleşim Planı Belli Oldu
Evcil Der Başkanı ve Ulusal Fuarcılık Genel Müdürü Selçuk Çetin ve beraberindeki heyet Ankara’da pet fuarını gerçekleştirecek görüşmelerini tamamladı. Anfa Fuar Alanı Yönetimi ile 27-30 Nisan 2017 tarihleri arasında gerçekleşecek PETZOO ANKARA Fuarı’na dair konular, etkinlik programı ve Büyükşehir Belediyesi ile yapılacak çalışmalar görüşüldü.

anfa1 620x394 Petzoo Ankara Fuarı Yerleşim Planı Belli Oldu Ulusal Fuarcılık Genel Müdürü Çetin şu açıklamayı yaptı: ‘‘Türkiye’ de pet sektöründe yaşanan büyüme ile birlikte her yıl artan evcil hayvan sahipliği ve mağaza/klinik arayışı, sektör firmalarının yeni ürün artışı, ticari bir platformda buluşmayı önemli hale getirmiştir.

Pet Fuarı ile İstanbul’ da sektörü buluşturan Ulusal Fuarcılık; 2017 yılı itibari ile şehir fuarlarına hız vererek pazar büyümesine katkıda bulunmayı amaçlamaktadır.

PETZOO ANKARA; yıllardır İç Anadolu Bölgesi’nde bulunan mağaza, klinik ve üretici/ithalatçı firmaların bulufltuğu, evcil hayvan sahiplerinin yeni ürünleri inceleyebildiği bir organizasyon olarak Ankara’ya heyecan getirecektir.
Fuarlar ticaretin kalbidir. PETZOO ANKARA Fuarı’nın sektöre hayırlı olmasını ümit ederiz.’’

Pet Haber Gazetesi’ne aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

http://petgazete.com/wp-content/plugins/page-flip-image-gallery/popup.php?book_id=48

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 × 4 =

Yeniler

Köşe Yazıları