”PETZOO Fuarı’nda Muhteşem Bir İlgiyle Karşılaştık”

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

okyanus 1

Okyanus Akvaryum Ltd. Şti. İthalat İhrcat Müdürü Uğur Erşan PETZOO Türkiye Fuarı’ndan çok memnun katıldıklarını belirterek, ”Özellikle canlı yem, doğal besin kaynağı ürün gruplarını ilk defa sergiledik. Muhteşem bir ilgiyle karşılaştık. Ürünleri kendi çiftliğimizde üretiyoruz, tedarikçiye ve son kullanıcıya kadar özel ambalajlarımızda ulaştırıyoruz. Un kurdu, çekirge, hamam böceklerini sürüngenler, kuşlar ve balıklar için veriyoruz” dedi.

Firmanın İthalat İhrcat Müdürü Uğur Erşan, sözlerini şöyle sürdürdü: ”20 yıllık bir geçmişi olan Okyanus Akvaryum olarak halk akvaryumları, hayvanat bahçeleri de kuruyoruz. Bu işe tamamen kendi ihtiyacımızı gidermek için başladık. Akabinde piyasada çok talep oluştuğu için bu fuarla da canlı yem gruplarımızı sunmaya karar verdik.

Fuardan beklentilerimizi kesinlikle karşıladık. 4 gün boyunca ziyaretçilerimiz bizi hiç boş bırakmadı. Yorulduk ama mutluluk verici bir yorgunluktu. Önümüzdeki yıl tekrar katılmak istiyoruz.”

antalya akvaryum
Avrupa’nın En Uzun Akvaryum Tüneli Antalya Aquarium.

Okyanus Akvaryum, Avrupa’nın En Uzun Akvaryum Tüneli Antalya Aquarium, Türkiye’nin En Büyük AVM Akvaryumu Aqua Vega Akvaryum, Türkiye’nin İlk Akvaryum Kompleksi Deniz Dünyası gibi önemli projelere imza atmıştı.

http://www.okyanusakvaryum.com.tr/

uğur erşan
Okyanus Akvaryum Ltd. Şti. İthalat İhrcat Müdürü Uğur Erşan
okyanus
Firma Yetkilileri Petzoo 2016’da Ulusal Fuarcılık Genel Müdürü ve Evcil Der Başkanı Selçuk Çetin ile.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

5 × one =

Yeniler

Köşe Yazıları