Petzoo Türkiye 6. Kez Evcil Hayvan Dünyasını Bir Araya Getirdi

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Bu yıl İstanbul’da 6.’sı düzenlenen Petzoo Türkiye Evcil Hayvan Ürün, Malzeme ve Aksesuar Tedarikçileri Fuarı tüm sektör temsilcilerini ve evcil hayvan severleri bir araya getirdi. Sektörün büyümesine katkı sunmak ve tüketiciyi bilinçlendirmek amacıyla düzenlenen fuarda kedi ve köpek mamaları, aksesuarlar, akvaryum malzemeleri,kanatlı malzemeleri, sürüngen ihtiyaçları, yemler, mamalar, yataklar ve evcil dostlarımızın ihtiyaç duyabileceği her türlü ürün konusunda sektörde ileri gelen şirketlerin tanıtım stantlarının yanı sıra federasyon ve derneklerin düzenlediği etkinlikler de ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.

Evcil hayvanlar için özel olarak tasarlanan malzemeler stantlarda tanıtıldı. Evcil hayvanlarıyla birlikte fuarı ziyaret eden ziyaretçiler, sektördeki son gelişmeleri ve yeni ürünleri inceleme fırsatı buldu. Hayvanseverler aynı zamanda kuşlar, egzotik hayvanlar, akvaryum canlıları, sürüngenler ve süs tavukları gibi bir çok cins hakkında bilgi sahibi oldu.

Egzotik hayvanlar fuarda ziyaretçilerin ilgi odağı oldu

Sahiplerinin omuzlarında asılı duran bukalemun ve iguanaların bulunduğu Sürüngen Sevenler Topluluğu ve Türkiye Süs Tavukları Federasyonu stantları, fuarın en çok ilgi toplayan stantları arasında yer aldı. Fuarda, papağan gibi sahibinin elinde gezen Barbu cinsi vuk dikkat çekerken yüzlerce çeşit ürün de hayvanseverlerin sunuldu. Çocuklarıyla birlikte fuarı ziyaret edenler, 4 gün boyunca 0 festival havasında geçen fuardan mutlu ayrıldı.

İlk fuardan bu yana 120.000’in üzerinde ziyaretçi sayısına ulaşıldı

İlk fuarından bu yana 120 binin üzerinde ziyaretçiye ulaşan ve her yıl hızla büyüyüp yıllık 4 milyon liralık ticaret hacmine ulaşan pet sektörünün nabzını tutan Petzoo Türkiye, Türkiye’nin ilk ve en büyük pet malzemeleri fuarı olma
özelliği taşıyor.
Evcil hayvan mama, sağlık ürünleri, bakım ve kozmetik ürünleri, tekstil ürünleri, oyuncaklar, akvaryum sistemleri ve süsleri, kafes sistemleri, kulübeler, aksesuarlar, teknolojik ürünler ve malzemeler gibi birbirinden farklı ürünler ve
hizmetler üreticiler ve tedarikçiler tarafından petshop mağazaları, bakım ve güzellik merkezleri, zincir marketler, profesyonel ziyaretçiler ve son tüketicilerle buluşuyor.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

ten − 8 =

Yeniler

Köşe Yazıları