PETZOO TÜRKİYE ile BU YIL DA YÜZLER GÜLECEK

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp
IMG_1831
Açılış konuşmaları sonrasında İstanbul İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdür Yardımcısı Ahmet Yavuz Karaca, İl Müdürü Hamit Aygül adına plaketi, Evcil Hayvancılık ve İşadamları Derneği Başkanı ve Ulusal Fuarcılık Genel Müdürü Selçuk Çetin’den aldı.

Uluslararası unvanını alan Petzoo Türkiye bugün 5. kez kapılarını açtı.

CNR Expo’da 4500 m2 fuar alanında 100 marka katılımı ile Petzoo Türkiye’ye 50 bin civarında yerli ve yabancı ziyaretçi gelmesi bekleniyor.

Türkiye’nin ilk ve tek ihtisas Fuarı; 5. Evcil Hayvan Ürün Malzeme ve Aksesuar Tedarikçileri Fuarı Petzoo Türkiye’nin açılışı İstanbul İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdür Yardımcısı Ahmet Yavuz Karaca, İstanbul Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Muhammet Nuri Coşkun, Evcil Hayvancılık ve İşadamları Derneği Başkanı ve Ulusal Fuarcılık Genel Müdürü Selçuk Çetin,Bentaş Bentoit A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Ömür ve RFL Akvaryum Sahibi Muharrem Çeribaşı tarafından gerçekleştirildi.

Açılış konuşmaları sonrasındaİstanbul İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdür Yardımcısı Ahmet Yavuz Karaca’ya, İstanbul Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Muhammet Nuri Coşkun’a, Felicia Markası ile Ana Sponsor olan Pelagos Akvaryum Genel Müdürü Erhan Aslan’a, faur sponsorlarından Bentaş Bentoit A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Ömür ve fuarın daimi katılımcılarından RFL Akvaryum Sahibi Muharrem Çeribaşı’ya teşekkür plaketleri verildi.

IMG_1873
İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdür Yardımcısı Ahmet Yavuz Karaca, İstanbul Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Muhammet Nuri Coşkun, Evcil Hayvancılık ve İşadamları Derneği Başkanı ve Ulusal Fuarcılık Genel Müdürü Selçuk ÇetinAçılış sonrasında Fuar Katılımcılarını ziyaret ederek, bilgi aldılar.

Sertifika Programı yarın da devam edecek
Bugün Fuar Etkinlikleri çerçevesine İstanbul BB Veteriner İşleri Müdürlüğünün düzenlediği Petshop sahiplerine yönelik olarak gerçekleşen Sertifika Programı yarın da devam edecek.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

12 + 8 =

Yeniler

Köşe Yazıları