Petzoo’da dolu dolu bir 4 güne 4 gün kaldı

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

petzoo

Evcil Hayvan Ürünleri pazarı Türkiye’de her yıl gelişmeye ve yeni ürünlerin pazara katılımı ile büyümeye devam ediyor.

En son çıkan Evcil Hayvan Gıdaları, Pet Aksesuarları, Akvaryum Ürünleri, Kuş Ürünleri fuarda ziyaretçileri ile buluşuyor. 22-25 Eylül tarihleri arasında 4500 m2 fuar alanında Ulusal Fuarcılık tarafından gerçekleştirilecek olan fuarda birçok etkinlik evcil hayvan sahipleri için planlandı.

Hem evcil hayvan dostlarımıza hem de evcil hayvan sahiplerine sunmayı amaçlayan fuarda birçok evcil hayvan etkinliği gerçekleşecek.

Ulusal Fuarcılık Genel Müdürü Selçuk Çetin, ’’Türkiye büyük bir ülke ve Evcil Hayvan Ürünleri Sektörü de her yıl kendini yenilemeye devam ediyor. Pazara yeni giren ürünler ve firmalar çeflitliliği arttırıyor. Özellikle yerli üretimde kalitemiz artık dünyada kabul görmeye baflladı. İngiltere’ye, İtalya’ya, Almanya’ya sektör firmaları ihracat yapıyor. Dünyanın birçok noktasına Türk imalatı ürünler gönderiliyor. Bu yıl içinde Türkiye İhraacatçılar Meclisinin düzenlendiği Evcil hayvan ürünleri ile ilgili tasarım yarışmasında yapılan her tasarım, her proje konunun ne kadar gelifltiğini ve gelişmeye açık olduğunu gösteriyordu.

5 yıldır Pet Sektörüne Fuar organizasyonu ile yeni müşteriler, yeni pazarlar sağlamaya çalıştık. Sektörün fuara her yıl yeni ürünle, yeni tasarımla ve yeni marka ile katılma isteği sinerjiyi daha da arttırdı. Umut ediyorum önümüzdeki yıllarda sektör firmaları dünya pazarının lider oyuncuları arasına girerek ülkemizi temsil ederler. Bu vesile ile tüm firmaların başarılarının devamını dilerim’’ dedi.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

eight + 14 =

Yeniler

Köşe Yazıları