”PETZOO’ya Seneye ‘Kesinlikle Tekrar’ Katılacağız”

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

petzoo_plaket6

Üreticilerin bir hayli fazla olduğu Petzoo Fuarı’nda genel bir memnuniyet havası hakimdi; katılımcıların yüzde 99’u oldukça olumlu bağlantılar yaptıklarını ve bir dahaki seneye ‘kesinlikle tekrar’ katılacaklarını belirttiler.

22-25 Eylül tarihlerinde gerçekleşen, Uluslararası Petzoo Türkiye katılımcıları PET HABER’e verdikleri röportajlarda ilginç tespitlerde bulundular.

‘Petzoo Türkiye Röportajları’nı, www.petgazete.com‘dan ve Pet Haber Gazetemizin 24. sayısından takip edebilirsiniz.
Üreticilerin bir hayli fazla olduğu Fuarda genel bir memnuniyet havası hakimdi; katılımcıların yüzde 99’u oldukça olumlu bağlantılar yaptıklarını ve bir dahaki seneye ‘kesinlikle tekrar’ katılacaklarını belirttiler.

petzoo 1

Türkiye’nin ilk ve tek ihtisas Fuarı; 5. Evcil Hayvan Ürün Malzeme ve Aksesuar Tedarikçileri Fuarı Petzoo Türkiye açılışı İstanbul İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdür Yardımcısı Ahmet Yavuz Karaca, İstanbul Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Muhammet Nuri Coşkun, Evcil Hayvancılık ve İşadamları Derneği Başkanı ve Ulusal Fuarcılık Genel Müdürü Selçuk Çetin, Ana Sponsor Pelagos Akvaryum Genel Müdürü Erhan Aslan, Bentaş Bentoit A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Ömür ve RFL Akvaryum Sahibi Muharrem Çeribaşı tarafından gerçekleştirilmişti.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

15 + fourteen =

Yeniler

Köşe Yazıları