Şaşı Kedi, Sosyal Medyanın Sevgilisi Oldu

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Belarus isimli kedinin hayatı barınaktan kurtarıldıktan sonra tamamen değişti. Gözünde şaşılık olan kedinin fotoğrafları, sosyal medyada paylaşım rekorları kırıyor. Belarus’un Instagram’da 235 bin takipçisi var. Ayrıca fotoğraflarının basılı olduğu tişörtler de internet üzerinden satışta sunuluyor.

ABD’de Belarus isimli kedi, önceki ailesi tarafından tarafından, ev sahibinin evde hayvan istememesi nedeniyle barınağa terk edilmek zorunda kaldı. Barınak yetkilisi Deb Campbell, Belarus için, ‘Çok kibar, nazik, yakışıklı ve şaşı bir dosttu. Sevilmeye çok istekli. Biri onu ziyarete geldiğinde ayağa kalkar ve eve götürmeleri için yalvarır gibi kapıya yaslanırdı’ dedi.
San Franciscolu Rachel, Instagram’da Belarus hakkında bir paylaşım gördü. Uzun süredir kedi sahiplenmek isteyen Rachel, ‘Onun şaşı gözlerini gördüğümde, aşık oldum ve hemen o gün barınakla iletişime geçtim. Onunla buluşabilmek için bazı toplantılarımı ertelemem gerekti’ dedi.

Belarus ve Rachel nihayet tanıştığında, tatlı kedicik adeta eve gitmeye hazır olduğunu söyleyip durmuş. Rachel, ‘Onu eve götürdüm. Oldukça şaşırtıcı bir şekilde yerleşti ve kesinlikle çok şımarık’ dedi.
Belarus, kısa sürede Rachel’ın adeta gölgesi oldu. Nereye gitse onu takip eder hale geldi. Rachel’Beni tuvalette bile yalnız bırakmıyor. Evde mahremiyet kalmadı. O büyük bir kişiliğe sahip büyük bir kedi. Onu sahiplendiğimde bir yaşında yavru bir kedi gibiydi. Oyun oynamaktan, etrafta koşmaktan, top atmak gibi şeylerden hoşlanıyordu.’ dedi.

Rachel duş aldığında, Belarus o dışarı çıkana kadar tuvalette bekliyor ve Rachel’ın iyi olduğundan emin olmak istiyor. Her sabah, güne hazırlanırken Rachel’a banyoda eşlik ediyor. Belarus her zaman sabah rutininin bir parçası olmaya hevesli.
Sevimli kedi, işten eve geldiğinde annesini karşılıyor ve ona yemek, oyun ve çok fazla ilgi için hazır olduğunu belirtiyor.Rachel, ‘Kanepede televizyon izlerken hemen gelip bana sarılıyor. Bilgisayarımı her açtığımda hemen klavyemin yanına gelip bana yardım etmeye çalışıyor. Benim yaptığım her şeyi bilmek istiyor’ dedi.
Belarus’un dört aydır yeni evinde ve sahibine tüm kalbiyle dek bağlanmış bir halde. Sahibi sayesinde internet fenomeni haline gelen şaşı kedinin fotoğrafları tişörtlere basıldı. Belarus sahibine para kazandırmayı da biliyor!
Belarus’un Instagram’da 235 bin takipçisi var.

Kaynak:posta.com.tr

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

19 − 3 =

Yeniler

Köşe Yazıları