Sektörün Lider Firmalarından Ti-Sert’ten İbrahim Sert ile Üretim Tesisleri Hakkında Bir Söyleşi Gerçekleştirdik

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

-Üretim tesisiniz ne zaman faaliyete geçti?

Üretim tesisimiz 1977 yılından beri aktif durumda. 40 yılı aşkın bir süredir akvaryum ve pet sektöründe, kaliteyi yaşam felsefesi olarak benimseyen köklü bir kuruluş olmamızın getirdiği tecrübe, geliştirerek sürdürdüğümüz işbirliklerimiz, değişime olan bağlılığımız ile verimli, karlı ve sürdürebilir bir şekilde de büyümekteyiz.

-Tesislerinizde ürettiğiniz ürün çeşitleri nelerdir ve ileride ne çeşit ürünleri üretmeyi planlıyorsunuz?

Tesisimizde kuşlar, akvaryumlar, kediler ve köpekler için plastik aksesuarlar üretiyoruz. Yurt dışında Avrupa, Asya ve Afrika kıtalarındaki ülkelere ihraç ettiğimiz 3 farklı ürün grubu için 3 farklı markamız bulunuyor: MIO, BEAKS ve AQUAWE. Yakın dönemde kuş sahiplerinin ihtiyaçlarına uygun kolay kullanım ve ideal saklama amaçlı özel ambalajlarda kuşyemleri üretimimizi hayata geçirdik, tesisleşme sürecimiz devam ediyor.

-Üretim tesisi aktif olduktan sonra ne gibi artırımları-kazançları oldu?

Üretim yapan bir firma olarak çalışma hayatına başladığımız 1977’den bugüne kaliteyi ve ürün çeşitliliğini her geçen gün artırarak devam ettik. Son yıllarda yurt dışından istekler doğrultusunda ihracata da başladık ve bu misyonumuz ülkemiz ekonomisine de artarak katkı sağlıyor.

-Üretim tesisinin mevcut kapasitesi nedir, tesisle ilgili biraz detaylı bilgi verir misiniz?

Üretim kapasitesi üretilen ürüne göre ayrı ayrı hesaplanabilir, farklı modeller ve boyutlara göre farklı sonuçlar verecektir. Makinelerin sağladığı otomatik kontrol dışında manuel olarak da her ürünün kalite kontrolünü yaptıktan sonra paketleme aşamasına geçiyoruz. Bu sistem sayesinde daha iyi sonuçlar elde ederek hem yurt içinde hem de yurt dışında müşterilerimizin güvenini kazandık.

-Tesisi dünya standartlarıyla kıyaslarsanız, tesis için neler söylersiniz?

İhracattaki başarımız ürettiğimiz ürünlerin dünya standartlarında olduğunu gösteriyor. İspanya’dan Güney Kore’ye birçok ülkeye gönderdiğimiz ürünler için oldukça olumlu geri dönüşler alıyoruz. Müşteri odaklı yaklaşımımız farklı istek ve beklentilere cevap verebilmemizi sağlıyor, bu da bizi uluslararası rakiplerimiz arasında öne geçiren unsurlardan biri olarak düşünülebilir.

-Yeni tesis yatırımıyla ilgili planlarınız var mı, var ise detaylı bilgi verir misiniz?

Müşterilerimizin tüm ürün ve hizmet beklentilerini en iyi şekilde karşılamaya çalışarak, ürün çeşidimizi her geçen gün artırmayı amaçlıyoruz, yatırımlarımızı da adım adım bu yönde yapıyoruz.

-Firmanızı ve pet sektörünü gelecek 10 yıllık süreçte ne konumda görüyorsunuz, düşünceleriniz nelerdir?

Firmamız son yıllarda, ihracatımızın da artması ile güzel bir ivme yakaladı. Gelecek 10 yıllık süreçte de bu ilerlemeyi devam ettirmek için çalışacağız. Genel anlamda da sektör ile ilgili istatistikler mevcut, gelecek yıllarda da yüksek bir büyüme hızı ile karşılaşacağımızı düşünüyoruz.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 × 3 =

Yeniler

Köşe Yazıları